1. speelgoed
  2. ACAZA Kattenkrabpaal H 90 cm

ACAZA Kattenkrabpaal H 90 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze ACAZA Kattenkrabpaal H 90 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties ACAZA Kattenkrabpaal H 90 cm

Aantal niveaus

1

Afmetingen

lengte, breedte en 90 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de ACAZA Kattenkrabpaal H 90 cm

De ACAZA Kattenkrabpaal H 90 cm is de perfecte aanvulling voor jouw kattenfamilie. Deze handige krabpaal is ontworpen om jouw katten de mogelijkheid te geven om te genieten van hun natuurlijke krab- en kliminstincten. Met een indrukwekkende hoogte van 90 cm biedt deze krabpaal volop ruimte voor jouw harige vrienden om te krabben, klimmen en zich uit te rekken. De krabpaal is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en stevigheid garanderen. De stabiele basis zorgt ervoor dat de krabpaal stevig op zijn plaats blijft staan, zelfs wanneer jouw katten wild spelen. Het sisaltouw dat om de paal is gewikkeld, biedt de perfecte textuur voor het scherpen van de nagels, waardoor jouw meubels beschermd blijven tegen ongewenst krabgedrag. Naast het krabgedeelte is de krabpaal uitgerust met verschillende platforms waar jouw katten kunnen klimmen en relaxen. Deze platforms bieden een geweldig uitzicht op de omgeving en stellen jouw katten in staat om hun territorium te verkennen en te bewaken. Bovendien is de krabpaal voorzien van een knusse slaapplaats waar jouw katten zich even kunnen terugtrekken voor een dutje. Met de ACAZA Kattenkrabpaal H 90 cm kunnen jouw katten zich urenlang vermaken en zich helemaal uitleven.

Veelgestelde vragen over de ACAZA Kattenkrabpaal H 90 cm

De ACAZA Kattenkrabpaal H 90 cm heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze ACAZA Kattenkrabpaal H 90 cm heeft een hoogte van 90 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze ACAZA Kattenkrabpaal H 90 cm is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De ACAZA Kattenkrabpaal H 90 cm is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze ACAZA Kattenkrabpaal H 90 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen