1. speelgoed
  2. Katten Krabpaal Kimmy Beige Met Ligbed, Hol Speeltje

Katten Krabpaal Kimmy Beige Met Ligbed, Hol Speeltje

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Katten Krabpaal Kimmy Beige Met Ligbed, Hol Speeltje en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Katten Krabpaal Kimmy Beige Met Ligbed, Hol Speeltje

Aantal niveaus

3

Afmetingen

46 cm lengte, 49 cm breedte en 91 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Stof

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Katten Krabpaal Kimmy Beige Met Ligbed, Hol Speeltje

De Katten Krabpaal Kimmy in een stijlvolle beige kleur is een must-have voor alle huisdieren. Deze krabpaal is speciaal ontworpen voor kleine kamers dankzij het compacte formaat, waardoor het perfect is voor zowel kleine appartementen als ruime huizen. Met de ligvlakken en zachte pluche grotten is dit de ultieme comfortzone voor jouw harige vriend. Ze zullen zich heerlijk kunnen ontspannen en genieten van hun eigen kleine paradijsje. De stammen zijn gewikkeld in sisal, wat perfect is voor het verzorgen van de klauwen van jouw geliefde tijger. Maar dat is niet alles! Deze krabpaal is ook voorzien van een speeltouw met een bal en een schattige muis, wat zorgt voor urenlang speelplezier. Jouw huisdier zal zich nooit meer vervelen! En maak je geen zorgen over stabiliteit, want de krabpaal heeft een stevige houten voetplaat die ervoor zorgt dat hij veilig en stabiel staat. Met de Katten Krabpaal Kimmy in beige met ligbed en hol speeltje geef je jouw kat de perfecte plek om te krabben, te spelen en te ontspannen. Bestel hem vandaag nog en zie hoe jouw huisdier er dol op zal zijn!

Veelgestelde vragen over de Katten Krabpaal Kimmy Beige Met Ligbed, Hol Speeltje

De Katten Krabpaal Kimmy Beige Met Ligbed, Hol Speeltje heeft 3 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Katten Krabpaal Kimmy Beige Met Ligbed, Hol Speeltje heeft een hoogte van 91 cm, is 49 cm breed en heeft een lengte van 46 cm.

Deze Katten Krabpaal Kimmy Beige Met Ligbed, Hol Speeltje is gemaakt van Stof. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Katten Krabpaal Kimmy Beige Met Ligbed, Hol Speeltje is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Katten Krabpaal Kimmy Beige Met Ligbed, Hol Speeltje is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen