1. speelgoed
  2. Krabmat Katten Krabmand Krabbed katten krabplank 60 x 27,5 x 13,5 cm kattenspeelgoed

Krabmat Katten Krabmand Krabbed katten krabplank 60 x 27,5 x 13,5 cm kattenspeelgoed

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabmat Katten Krabmand Krabbed katten krabplank 60 x 27,5 x 13,5 cm kattenspeelgoed en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabmat Katten Krabmand Krabbed katten krabplank 60 x 27,5 x 13,5 cm kattenspeelgoed

Aantal niveaus

1

Afmetingen

25 cm lengte, 14 cm breedte en 1.35 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Karton

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Krabmat Katten Krabmand Krabbed katten krabplank 60 x 27,5 x 13,5 cm kattenspeelgoed

Deze kattenkrabmat met een leuk ontwerp is de ideale manier om jouw kat te laten genieten, krabben, spelen of gewoon lekker liggen. Met deze schattige kattenkrabmat zal jouw kat zeker zijn nagels willen slijpen. Katten hebben van nature de behoefte om hun nagels te scherpen, dus het is belangrijk om ze een alternatief te bieden. Deze krabmat gemaakt van golfkarton is perfect voor katten om hun nagels aan te slijten. Door het gebruik van golfkarton voorkom je krassen op meubels. Katten zijn slimme dieren en zullen al snel doorhebben dat deze krabmat speciaal voor hen bedoeld is. Een blije kat zorgt voor een blije eigenaar! Deze krabmat is niet alleen perfect voor jouw kat, maar kan ook dienen als een comfortabel bed. Het leuke ontwerp past in elke ruimte en kan overal neergelegd worden. De krabmat is gemaakt van stevig golfkarton en heeft de afmetingen van 600 x 275 x 135 mm. Het gewicht van de krabmat is 1,5 kg. Je kunt deze krabmat gemakkelijk en direct online bestellen. We hebben het product op voorraad, dus je kunt het snel bij je thuis laten bezorgen.

Veelgestelde vragen over de Krabmat Katten Krabmand Krabbed katten krabplank 60 x 27,5 x 13,5 cm kattenspeelgoed

De Krabmat Katten Krabmand Krabbed katten krabplank 60 x 27,5 x 13,5 cm kattenspeelgoed heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabmat Katten Krabmand Krabbed katten krabplank 60 x 27,5 x 13,5 cm kattenspeelgoed heeft een hoogte van 1.35 cm, is 14 cm breed en heeft een lengte van 25 cm.

Deze Krabmat Katten Krabmand Krabbed katten krabplank 60 x 27,5 x 13,5 cm kattenspeelgoed is gemaakt van Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabmat Katten Krabmand Krabbed katten krabplank 60 x 27,5 x 13,5 cm kattenspeelgoed is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabmat Katten Krabmand Krabbed katten krabplank 60 x 27,5 x 13,5 cm kattenspeelgoed is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen