Krabpaal, kattenboom, sisalstammen, vintage

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal, kattenboom, sisalstammen, vintage en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal, kattenboom, sisalstammen, vintage

Aantal niveaus

2

Afmetingen

59 cm lengte, 67 cm breedte en 67 cm hoogte

Kleur

Bruin, Zwart

Materiaal

Hout | Sisal | Metaal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Krabpaal, kattenboom, sisalstammen, vintage

Deze krabpaal is niet zomaar een krabpaal, het is een kattenboom die de nieuwste trends omarmt! Jouw kat zal niet alleen genieten van het krabben aan de sisalstammen, maar ook van de stijlvolle vintage uitstraling. Het vintage bruine oppervlak in combinatie met het zwarte stalen frame geeft deze krabpaal een interessante industriële look, waardoor jouw huistijger een echte trendsetter wordt. Naast het krabben aan de sisalstammen, kan jouw kat ook heerlijk relaxen op de verschillende niveaus van deze kattenboom. De stevige constructie zorgt ervoor dat jouw kat veilig en comfortabel kan spelen en uitrusten. Bovendien is deze krabpaal niet alleen een praktisch meubelstuk voor jouw kat, maar ook een echte eyecatcher in jouw interieur. Dus geef jouw kat de kans om zijn of haar klauwen te scherpen op deze trendy krabpaal. Laat je huistijger de nieuwe trendsetter worden met deze unieke combinatie van vintage en industrieel design.

Veelgestelde vragen over de Krabpaal, kattenboom, sisalstammen, vintage

De Krabpaal, kattenboom, sisalstammen, vintage heeft 2 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal, kattenboom, sisalstammen, vintage heeft een hoogte van 67 cm, is 67 cm breed en heeft een lengte van 59 cm.

Deze Krabpaal, kattenboom, sisalstammen, vintage is gemaakt van Hout | Sisal | Metaal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal, kattenboom, sisalstammen, vintage is leverbaar in het Bruin, Zwart. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal, kattenboom, sisalstammen, vintage is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen