1. speelgoed
  2. PawHut Kattenkrabpaal met sisalpaal klimboom voor katten D30-278

PawHut Kattenkrabpaal met sisalpaal klimboom voor katten D30-278

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze PawHut Kattenkrabpaal met sisalpaal klimboom voor katten D30-278 en ontdek alle specificaties. 

Specificaties PawHut Kattenkrabpaal met sisalpaal klimboom voor katten D30-278

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 130 cm hoogte

Kleur

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de PawHut Kattenkrabpaal met sisalpaal klimboom voor katten D30-278

Krabpalen zijn essentieel in het leven van katten. Ze bieden niet alleen een plek voor onze geliefde huisdieren, maar stimuleren ook hun natuurlijke instincten en verbeteren hun jachtvaardigheden. Deze kattenkrabpaal met sisalpaal is perfect om jouw lieve huisdier een geweldige plek te geven om te klimmen, springen en slapen. De duurzame pluche bekleding zorgt ervoor dat je kat veilig zijn territorium kan observeren, terwijl het ook heerlijk zacht en comfortabel is. De krabpaal wordt geleverd met flexibele speelgoedarmen waaraan pluizige ballen hangen. Dit stimuleert de jachtvaardigheden van je kat en zorgt voor extra speelplezier. Naast de speelarmen heeft deze kattenkrabpaal ook meerdere verdiepingen, een huisje, trappen en een bed aan de zijkant. Hiermee biedt het een veilige en luxe manier voor katten om de hele dag door plezier te hebben. De sisalpalen en -hellingen van de krabpaal voldoen aan de krabbehoeften van je kat en beschermen tegelijkertijd je meubels tegen krassen. De stevige spaanplaat is bekleed met hoogwaardig, zacht pluche voor extra warmte en comfort. Bovendien heeft de krabpaal een antikantelmechanisme voor extra veiligheid. Montage is vereist, maar met de meegeleverde instructies is het eenvoudig om de krabpaal in elkaar te zetten. Technische gegevens: - Kleur: gri.

Veelgestelde vragen over de PawHut Kattenkrabpaal met sisalpaal klimboom voor katten D30-278

De PawHut Kattenkrabpaal met sisalpaal klimboom voor katten D30-278 heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze PawHut Kattenkrabpaal met sisalpaal klimboom voor katten D30-278 heeft een hoogte van 130 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze PawHut Kattenkrabpaal met sisalpaal klimboom voor katten D30-278 is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De PawHut Kattenkrabpaal met sisalpaal klimboom voor katten D30-278 is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze PawHut Kattenkrabpaal met sisalpaal klimboom voor katten D30-278 is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen