1. speelgoed
  2. Adori Krabton Nicole Lichtgrijs 35 x 35 x 100 cm

Adori Krabton Nicole Lichtgrijs 35 x 35 x 100 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Adori Krabton Nicole Lichtgrijs 35 x 35 x 100 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Adori Krabton Nicole Lichtgrijs 35 x 35 x 100 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

35 cm lengte, 35 cm breedte en 100 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Adori Krabton Nicole Lichtgrijs 35 x 35 x 100 cm

De Adori Krabton Nicole is een fantastische toevoeging aan het speelparadijs van jouw geliefde kat. Met zijn elegante lichtgrijze kleur en compacte formaat van 35 x 35 x 100 cm past deze krabton perfect in elk interieur. De Krabton Nicole biedt jouw kat niet alleen een plek om zijn nagels te scherpen, maar ook een comfortabele plek om te slapen en te spelen. De ton is voorzien van meerdere niveaus en openingen, waardoor jouw kat eindeloos kan klimmen, verkennen en zich verstoppen. De stevige sisal bekleding van de krabton zorgt ervoor dat jouw kat zijn nagels kan onderhouden, terwijl de zachte pluche bekleding zorgt voor een warm en knus plekje om te rusten. Daarnaast heeft de Krabton Nicole een extra verrassing in petto voor jouw kat. In één van de openingen bevindt zich namelijk een speeltje, dat jouw kat zal uitdagen en vermaken. Laat jouw kat zijn natuurlijke instincten volgen terwijl hij zijn energie kwijtraakt op deze geweldige krabton. Met de Adori Krabton Nicole geef je jouw kat niet alleen een plek om te krabben, maar ook een plek om te spelen, te rusten en te genieten.

Veelgestelde vragen over de Adori Krabton Nicole Lichtgrijs 35 x 35 x 100 cm

De Adori Krabton Nicole Lichtgrijs 35 x 35 x 100 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Adori Krabton Nicole Lichtgrijs 35 x 35 x 100 cm heeft een hoogte van 100 cm, is 35 cm breed en heeft een lengte van 35 cm.

Deze Adori Krabton Nicole Lichtgrijs 35 x 35 x 100 cm is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Adori Krabton Nicole Lichtgrijs 35 x 35 x 100 cm is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Adori Krabton Nicole Lichtgrijs 35 x 35 x 100 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen