1. speelgoed
  2. Adori Krabton Sheila Krabpaal - 32,5 x 70 cm

Adori Krabton Sheila Krabpaal - 32,5 x 70 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Adori Krabton Sheila Krabpaal - 32,5 x 70 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Adori Krabton Sheila Krabpaal - 32,5 x 70 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

70 cm lengte, 32.50 cm breedte en 45 cm hoogte

Kleur

Wit

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Adori Krabton Sheila Krabpaal - 32,5 x 70 cm

De Adori Krabton Sheila Krabpaal is een ideale keuze voor kattenliefhebbers die op zoek zijn naar een alternatief voor de standaard krabpaal. Katten zijn dol op krabben, maar als je geen geschikte krabpaal hebt, kunnen ze hun nagels gaan slijpen aan je kostbare meubels. Met de Adori Krabton Sheila hoef je je geen zorgen te maken over beschadigde meubels. Deze krabton heeft een compact formaat van 32,5 x 70 cm, waardoor hij perfect in elke hoek van je huis past. Hij is gemaakt van duurzaam materiaal en biedt verschillende krabmogelijkheden voor je kat. De krabton is voorzien van een stevige sisalpaal aan de buitenkant, waar je kat naar hartenlust aan kan krabben. Daarnaast heeft de krabton ook een zachte pluche bekleding aan de binnenkant, waar je kat heerlijk kan ontspannen en uitrusten. De Adori Krabton Sheila is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn moderne design en neutrale kleuren past hij perfect bij elk interieur. Bovendien is de krabton voorzien van een speels element, namelijk een balletje aan een elastisch koord. Dit zorgt voor extra speelplezier en stimuleert het natuurlijke jachtinstinct van je kat. Gun je kat het beste en geef hem de Adori Krabton Sheila Krabpaal - een plek waar hij naar hartenlust kan krabben, spelen en ontspannen.

Veelgestelde vragen over de Adori Krabton Sheila Krabpaal - 32,5 x 70 cm

De Adori Krabton Sheila Krabpaal - 32,5 x 70 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Adori Krabton Sheila Krabpaal - 32,5 x 70 cm heeft een hoogte van 45 cm, is 32.50 cm breed en heeft een lengte van 70 cm.

Deze Adori Krabton Sheila Krabpaal - 32,5 x 70 cm is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Adori Krabton Sheila Krabpaal - 32,5 x 70 cm is leverbaar in het Wit. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Adori Krabton Sheila Krabpaal - 32,5 x 70 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen