1. speelgoed
  2. Adori Krabpaal Nibbles Krabpaal 40x35x60 cm

Adori Krabpaal Nibbles Krabpaal 40x35x60 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Adori Krabpaal Nibbles Krabpaal 40x35x60 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Adori Krabpaal Nibbles Krabpaal 40x35x60 cm

Aantal niveaus

3

Afmetingen

35 cm lengte, 40 cm breedte en 60 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Adori Krabpaal Nibbles Krabpaal 40x35x60 cm

De Adori Krabpaal Nibbles is de perfecte aanvulling voor elke kattenliefhebber. Deze krabpaal heeft een compact formaat van 40x35x60 cm, waardoor het gemakkelijk in elke hoek van je huis past. Het biedt niet alleen een geweldige krabmogelijkheid voor je kat, maar ook een comfortabele slaap- en rustplek. De Krabpaal Nibbles is gemaakt van stevig materiaal dat bestand is tegen het scherpe geklauw van je kat. Het is bekleed met zacht pluche stof, waardoor het niet alleen duurzaam, maar ook heerlijk zacht is. De paal is voorzien van sisal touw, dat ervoor zorgt dat je kat zijn nagels kan scherpen zonder je meubels te beschadigen. Naast de krabpaal heeft de Nibbles ook een gezellige slaapplek op het bovenste platform, waar je kat heerlijk kan uitrusten en ontspannen. Het platform is omringd door een stevige rand, waardoor het een veilige plek is voor je kat om te liggen. Bovendien is de krabpaal voorzien van een speeltje aan een elastisch koord, waardoor je kat zich geen moment zal vervelen. Met de Adori Krabpaal Nibbles geef je je kat de perfecte plek om te krabben, slapen en spelen. Het is een essentieel item voor elke kattenbezitter die wil zorgen voor het welzijn en de gezondheid van zijn geliefde huisdier. Haal vandaag nog de Krabpaal Nibbles in huis.

Veelgestelde vragen over de Adori Krabpaal Nibbles Krabpaal 40x35x60 cm

De Adori Krabpaal Nibbles Krabpaal 40x35x60 cm heeft 3 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Adori Krabpaal Nibbles Krabpaal 40x35x60 cm heeft een hoogte van 60 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 35 cm.

Deze Adori Krabpaal Nibbles Krabpaal 40x35x60 cm is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Adori Krabpaal Nibbles Krabpaal 40x35x60 cm is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Adori Krabpaal Nibbles Krabpaal 40x35x60 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen