1. speelgoed
  2. Kraztbaum stabiele kattenboom klimboom, met kattenmand, krabplank, pluche sisal, kattenmeubel, hoogte 107 cm,

Kraztbaum stabiele kattenboom klimboom, met kattenmand, krabplank, pluche sisal, kattenmeubel, hoogte 107 cm,

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Kraztbaum stabiele kattenboom klimboom, met kattenmand, krabplank, pluche sisal, kattenmeubel, hoogte 107 cm, en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Kraztbaum stabiele kattenboom klimboom, met kattenmand, krabplank, pluche sisal, kattenmeubel, hoogte 107 cm,

Aantal niveaus

3

Afmetingen

43 cm lengte, 43 cm breedte en 107 cm hoogte

Kleur

donkergrijs

Materiaal

Hout | Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Kraztbaum stabiele kattenboom klimboom, met kattenmand, krabplank, pluche sisal, kattenmeubel, hoogte 107 cm,

Onze Kraztbaum stabiele kattenboom klimboom is een hoogwaardig product dat gemaakt is van massieve spaanplaat en pluche. Het is niet alleen duurzaam, maar ook veilig voor zowel je katten als je familie, omdat het geen schadelijke stoffen bevat. De stabiele structuur van de kattenboom zorgt ervoor dat de platformen, de mand en de grot elk een maximaal draagvermogen hebben van 5 kg. Het is belangrijk om de grootte van je katten te meten voordat je de kattenboom aanschaft, zodat je zeker weet dat het geschikt is voor je huisdieren. Deze multifunctionele krabpaal is ideaal voor meerdere kittens of twee katten van normale grootte. Het biedt niet alleen een plek om te spelen, maar ook om te ontspannen. Het is echter belangrijk op te merken dat deze kattenboom niet geschikt is voor grotere katten. Daarnaast is het een essentieel element voor elke kattenfamilie, omdat het helpt om je bank en andere meubels te beschermen tegen de klauwen van je katten. Met meerdere krabpalen en een krabplank, voorzien van natuurlijke en duurzame sisaltouwen, zal je kat genieten van het krabben en tegelijkertijd haar klauwen scherp houden. Met een hoogte van 107 cm biedt deze kattenboom voldoende ruimte en mogelijkheden voor je katten om te spelen en te rusten. Het is een ideale keuze voor een gelukkige en actieve kat. Geef je katten de perfecte plek om.

Veelgestelde vragen over de Kraztbaum stabiele kattenboom klimboom, met kattenmand, krabplank, pluche sisal, kattenmeubel, hoogte 107 cm,

De Kraztbaum stabiele kattenboom klimboom, met kattenmand, krabplank, pluche sisal, kattenmeubel, hoogte 107 cm, heeft 3 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Kraztbaum stabiele kattenboom klimboom, met kattenmand, krabplank, pluche sisal, kattenmeubel, hoogte 107 cm, heeft een hoogte van 107 cm, is 43 cm breed en heeft een lengte van 43 cm.

Deze Kraztbaum stabiele kattenboom klimboom, met kattenmand, krabplank, pluche sisal, kattenmeubel, hoogte 107 cm, is gemaakt van Hout | Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Kraztbaum stabiele kattenboom klimboom, met kattenmand, krabplank, pluche sisal, kattenmeubel, hoogte 107 cm, is leverbaar in het donkergrijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Kraztbaum stabiele kattenboom klimboom, met kattenmand, krabplank, pluche sisal, kattenmeubel, hoogte 107 cm, is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen