1. speelgoed
  2. XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Hangende Mand Katten Huisje Activity Center Grote Krappaal Klimpaal Met Speelset

XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Hangende Mand Katten Huisje Activity Center Grote Krappaal Klimpaal Met Speelset

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Hangende Mand Katten Huisje Activity Center Grote Krappaal Klimpaal Met Speelset en ontdek alle specificaties. 

Specificaties XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Hangende Mand Katten Huisje Activity Center Grote Krappaal Klimpaal Met Speelset

Aantal niveaus

6

Afmetingen

lengte, breedte en 164 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Hangende Mand Katten Huisje Activity Center Grote Krappaal Klimpaal Met Speelset

Voor katten is deze XXL luxe krabpaal het ultieme klim- en speelparadijs. Met zijn indrukwekkende formaat en verschillende niveaus biedt deze krabpaal jouw kat een enorm scala aan krab-, speel- en slaapmogelijkheden. De stevige sisal krabstammen zijn perfect om de nagels van jouw kat te verzorgen en zorgen tegelijkertijd voor veel klimplezier. Dankzij de zachte pluche stof zijn de plateaus niet alleen ideaal om alles goed in de gaten te houden, maar ook om heerlijk op te dutten. Naast de uitdagende klimopties biedt deze krabpaal ook verschillende speelelementen die ervoor zorgen dat jouw kat zich nooit zal vervelen. Van hangende speeltjes tot een kattenhuisje waarin jouw kat zich kan verstoppen en ontspannen. En wanneer jouw kat klaar is met spelen en krabben, kan hij helemaal tot rust komen in de luxe hangmat. Deze comfortabele plek biedt jouw kat een plek om te ontspannen en te genieten van zijn welverdiende rustmomentjes. Met zijn uitgebreide functionaliteiten en stijlvolle ontwerp zal deze XXL luxe krabpaal een ware eyecatcher zijn in jouw interieur. Jouw kat zal zich geen moment vervelen en zal altijd zijn eigen plekje hebben om te klimmen, spelen en ontspannen. Geef jouw geliefde kat het ultieme speelparadijs met deze XXL luxe krabpaal met hangmat, hangende mand, kattenhuisje en speelset.

Veelgestelde vragen over de XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Hangende Mand Katten Huisje Activity Center Grote Krappaal Klimpaal Met Speelset

De XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Hangende Mand Katten Huisje Activity Center Grote Krappaal Klimpaal Met Speelset heeft 6 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Hangende Mand Katten Huisje Activity Center Grote Krappaal Klimpaal Met Speelset heeft een hoogte van 164 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Hangende Mand Katten Huisje Activity Center Grote Krappaal Klimpaal Met Speelset is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Hangende Mand Katten Huisje Activity Center Grote Krappaal Klimpaal Met Speelset is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze XXL Luxe Katten Krappaal Met Hangmat Hangende Mand Katten Huisje Activity Center Grote Krappaal Klimpaal Met Speelset is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen