Krabpaal luxe krabpaal voor katten XXL katten speelgoed beige Kattenklimframe katten accessoires Eenvoudig te

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal luxe krabpaal voor katten XXL katten speelgoed beige Kattenklimframe katten accessoires Eenvoudig te en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal luxe krabpaal voor katten XXL katten speelgoed beige Kattenklimframe katten accessoires Eenvoudig te

Aantal niveaus

6

Afmetingen

184 cm lengte, 53 cm breedte en 184 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Krabpaal luxe krabpaal voor katten XXL katten speelgoed beige Kattenklimframe katten accessoires Eenvoudig te

Geef je harige vriend de ultieme verwennerij met onze Luxe Kattenkrabpaal! Deze krabpaal is speciaal ontworpen met een hoogwaardige houten constructie en een elegante beige kleur, waardoor hij perfect past bij elk interieur. Deze XXL krabpaal biedt niet alleen een plek waar je kat naar hartenlust kan krabben, maar ook een comfortabele omgeving om te spelen en te rusten. Met meerdere platformen, hangmatten en speelgoed is deze krabpaal ideaal voor huishoudens met meerdere katten. Daarnaast is deze kattenkrabpaal eenvoudig te monteren en te reinigen, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is. Geef je katten de luxe die ze verdienen met deze prachtige kattenkrabpaal en maak van je huis een waar paradijs voor je harige vrienden.

Veelgestelde vragen over de Krabpaal luxe krabpaal voor katten XXL katten speelgoed beige Kattenklimframe katten accessoires Eenvoudig te

De Krabpaal luxe krabpaal voor katten XXL katten speelgoed beige Kattenklimframe katten accessoires Eenvoudig te heeft 6 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal luxe krabpaal voor katten XXL katten speelgoed beige Kattenklimframe katten accessoires Eenvoudig te heeft een hoogte van 184 cm, is 53 cm breed en heeft een lengte van 184 cm.

Deze Krabpaal luxe krabpaal voor katten XXL katten speelgoed beige Kattenklimframe katten accessoires Eenvoudig te is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal luxe krabpaal voor katten XXL katten speelgoed beige Kattenklimframe katten accessoires Eenvoudig te is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal luxe krabpaal voor katten XXL katten speelgoed beige Kattenklimframe katten accessoires Eenvoudig te is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen