1. speelgoed
  2. Krabpaal voor Grote Katten Maine Coon Sleeper Crown Blackline Donkergrijs Antraciet van RHRQuality

Krabpaal voor Grote Katten Maine Coon Sleeper Crown Blackline Donkergrijs Antraciet van RHRQuality

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal voor Grote Katten Maine Coon Sleeper Crown Blackline Donkergrijs Antraciet van RHRQuality en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal voor Grote Katten Maine Coon Sleeper Crown Blackline Donkergrijs Antraciet van RHRQuality

Aantal niveaus

3

Afmetingen

155 cm lengte, 60 cm breedte en 155 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout | Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Krabpaal voor Grote Katten Maine Coon Sleeper Crown Blackline Donkergrijs Antraciet van RHRQuality

De Krabpaal voor grote katten Maine Coon Sleeper Crown Blackline Donkergrijs Antraciet van RHRQuality is een fantastische toevoeging aan het leven van jouw geliefde Maine Coon. Met een indrukwekkend gewicht van ongeveer 32KG, is deze krabpaal buitengewoon stevig en duurzaam. Het is ontworpen om de behoeften van grote katten te vervullen en biedt een scala aan mogelijkheden voor plezier, ontspanning en krabben. Deze krabpaal is uitgerust met extra dikke sisalpalen van 20 cm in diameter, waardoor je kat naar hartenlust kan krabben zonder dat de paal snel verslijt. Het donkergrijze antracietontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte in je huis. Met verschillende lagen, platforms en een comfortabele slaapplaats bovenop de krabpaal, zal jouw Maine Coon zich als een koning voelen. Deze krabpaal voldoet aan alle wensen van jouw kat en biedt een ideale speel- en rustplek. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Geef jouw grote kat de perfecte plek om te krabben, klimmen, spelen en slapen met de Krabpaal voor grote katten Maine Coon Sleeper Crown Blackline Donkergrijs Antraciet van RHRQuality.

Veelgestelde vragen over de Krabpaal voor Grote Katten Maine Coon Sleeper Crown Blackline Donkergrijs Antraciet van RHRQuality

De Krabpaal voor Grote Katten Maine Coon Sleeper Crown Blackline Donkergrijs Antraciet van RHRQuality heeft 3 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal voor Grote Katten Maine Coon Sleeper Crown Blackline Donkergrijs Antraciet van RHRQuality heeft een hoogte van 155 cm, is 60 cm breed en heeft een lengte van 155 cm.

Deze Krabpaal voor Grote Katten Maine Coon Sleeper Crown Blackline Donkergrijs Antraciet van RHRQuality is gemaakt van Hout | Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal voor Grote Katten Maine Coon Sleeper Crown Blackline Donkergrijs Antraciet van RHRQuality is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal voor Grote Katten Maine Coon Sleeper Crown Blackline Donkergrijs Antraciet van RHRQuality is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen