1. speelgoed
  2. PawHut Kattenboom 3 verdiepingen krabpaal kattengrot met sisal palen krabplank pluche D30-258

PawHut Kattenboom 3 verdiepingen krabpaal kattengrot met sisal palen krabplank pluche D30-258

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze PawHut Kattenboom 3 verdiepingen krabpaal kattengrot met sisal palen krabplank pluche D30-258 en ontdek alle specificaties. 

Specificaties PawHut Kattenboom 3 verdiepingen krabpaal kattengrot met sisal palen krabplank pluche D30-258

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 81 cm hoogte

Kleur

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de PawHut Kattenboom 3 verdiepingen krabpaal kattengrot met sisal palen krabplank pluche D30-258

Geef jouw katten de ultieme speel-, relax- en slaapplek met de PawHut Kattenboom 3 verdiepingen krabpaal kattengrot met sisal palen krabplank pluche D30-258. Deze multifunctionele krabpaal is een gezellig toevluchtsoord voor jouw katten, met sisal krabpalen en leuk speelgoed voor eindeloos speelplezier. Door de zachte pluchen bekleding is de krabpaal nog comfortabeler en ontspannender, waardoor jouw kat er dol op zal zijn. Deze unieke krabpaal heeft verschillende eigenschappen die jouw katten zullen aantrekken. Met platforms, zitplekken, een grot en schattige kattenoortjes is er genoeg ruimte voor jouw katten om te verkennen en te rusten. Daarnaast heeft de krabpaal springplatforms, hangende en staande ballen om mee te spelen. De sisal krabpaal en het trappetje bieden de beste krabervaring en bevredigen het natuurlijke instinct van jouw kat. Gemaakt van hoogwaardig multiplex, is deze krabpaal stevig en duurzaam. De zachte pluche bekleding zorgt ervoor dat jouw kat zich veilig voelt en optimaal kan ontspannen. Met een eenvoudige montage is de PawHut Kattenboom 3 verdiepingen krabpaal gemakkelijk in elkaar te zetten. Het materiaal bestaat uit spaanplaat, pluche en sisal, wat zorgt voor een lange levensduur van de krabpaal. De afmetingen zijn.

Veelgestelde vragen over de PawHut Kattenboom 3 verdiepingen krabpaal kattengrot met sisal palen krabplank pluche D30-258

De PawHut Kattenboom 3 verdiepingen krabpaal kattengrot met sisal palen krabplank pluche D30-258 heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze PawHut Kattenboom 3 verdiepingen krabpaal kattengrot met sisal palen krabplank pluche D30-258 heeft een hoogte van 81 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze PawHut Kattenboom 3 verdiepingen krabpaal kattengrot met sisal palen krabplank pluche D30-258 is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De PawHut Kattenboom 3 verdiepingen krabpaal kattengrot met sisal palen krabplank pluche D30-258 is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze PawHut Kattenboom 3 verdiepingen krabpaal kattengrot met sisal palen krabplank pluche D30-258 is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen