1. speelgoed
  2. tectake Krabpaal Lilou beige 402932

tectake Krabpaal Lilou beige 402932

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze tectake Krabpaal Lilou beige 402932 en ontdek alle specificaties. 

Specificaties tectake Krabpaal Lilou beige 402932

Aantal niveaus

4

Afmetingen

120 cm lengte, 61 cm breedte en 165 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Polyester

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de tectake Krabpaal Lilou beige 402932

De tectake Krabpaal Lilou beige 402932 is een stevige krabpaal met een zachte pluchen bekleding, speciaal ontworpen voor katten die van klimmen houden. Met meerdere plateaus kunnen katten zich vermaken met speeltouwen, een hangmat, ligkommen en een kattenhuisje om te spelen, ontspannen, knuffelen en uitrusten. Bovenaan de krabpaal is er een uitkijkplatform waar je kat alles goed in de gaten kan houden. De krabpaal heeft verschillende zuilen bedekt met duurzaam sisal, waardoor je kat zijn klauwen kan scherpen. Dankzij de verschillende bodems kunnen meerdere katten tegelijkertijd van de krabpaal genieten. Deze multifunctionele krabpaal van tectake zorgt voor eindeloos en gevarieerd plezier voor je katten. Bovendien heeft de krabpaal een elegant beige design dat perfect past in elk interieur. Het is ook gemakkelijk te monteren en zeer stabiel, zodat je kat veilig kan spelen en relaxen. Verwen je katten met de tectake Krabpaal Lilou beige 402932 en geef ze een waar klimparadijs waar ze zich kunnen uitleven en ontspannen.

Veelgestelde vragen over de tectake Krabpaal Lilou beige 402932

De tectake Krabpaal Lilou beige 402932 heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze tectake Krabpaal Lilou beige 402932 heeft een hoogte van 165 cm, is 61 cm breed en heeft een lengte van 120 cm.

Deze tectake Krabpaal Lilou beige 402932 is gemaakt van Polyester. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De tectake Krabpaal Lilou beige 402932 is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze tectake Krabpaal Lilou beige 402932 is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen