1. speelgoed
  2. RHRQuality Wandmeubel Klimmuur Kat Wand Sisalpalen Set 2 (Crème) krabpaal

RHRQuality Wandmeubel Klimmuur Kat Wand Sisalpalen Set 2 (Crème) krabpaal

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze RHRQuality Wandmeubel Klimmuur Kat Wand Sisalpalen Set 2 (Crème) krabpaal en ontdek alle specificaties. 

Specificaties RHRQuality Wandmeubel Klimmuur Kat Wand Sisalpalen Set 2 (Crème) krabpaal

Aantal niveaus

2

Afmetingen

33 cm lengte, 9 cm breedte en 33 cm hoogte

Kleur

Creme, Beige

Materiaal

Sisal | Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de RHRQuality Wandmeubel Klimmuur Kat Wand Sisalpalen Set 2 (Crème) krabpaal

De RHRQuality Wandmeubel Klimmuur Kat Wand Sisalpalen Set 2 (Crème) krabpaal is een absolute must-have voor grote kattenrassen zoals de Maine Coon of Ragdoll. Deze krabpaal is niet alleen sterk en duurzaam, maar heeft ook een extra toevoeging - de Wandsisalpalen set. Deze set is speciaal ontworpen om de behoeften van jouw grote kat te vervullen. Met een draagkracht van maar liefst 20KG is deze krabpaal perfect geschikt voor de meest avontuurlijke en speelse katten. De wandmeubel en klimmuur bieden jouw kat een uitdagende en stimulerende omgeving om te verkennen en te spelen. De crèmekleurige bekleding van de krabpaal past perfect in elk interieur en voegt een vleugje stijl toe aan jouw huis. De sisalpalen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen ervoor dat jouw kat zijn nagels kan scherpen zonder schade toe te brengen aan jouw meubels. Met deze RHRQuality Wandmeubel Klimmuur Kat Wand Sisalpalen Set 2 (Crème) krabpaal geef je jouw grote kat de perfecte plek om te spelen, klimmen en ontspannen. Investeer in het welzijn van jouw harige vriend en creëer een onweerstaanbare speelplek voor hem in huis.

Veelgestelde vragen over de RHRQuality Wandmeubel Klimmuur Kat Wand Sisalpalen Set 2 (Crème) krabpaal

De RHRQuality Wandmeubel Klimmuur Kat Wand Sisalpalen Set 2 (Crème) krabpaal heeft 2 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze RHRQuality Wandmeubel Klimmuur Kat Wand Sisalpalen Set 2 (Crème) krabpaal heeft een hoogte van 33 cm, is 9 cm breed en heeft een lengte van 33 cm.

Deze RHRQuality Wandmeubel Klimmuur Kat Wand Sisalpalen Set 2 (Crème) krabpaal is gemaakt van Sisal | Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De RHRQuality Wandmeubel Klimmuur Kat Wand Sisalpalen Set 2 (Crème) krabpaal is leverbaar in het Creme, Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze RHRQuality Wandmeubel Klimmuur Kat Wand Sisalpalen Set 2 (Crème) krabpaal is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen