1. speelgoed
  2. maxxpro Krabpaal Kattenspeelgoed 180 CM Kattenpaal met Kattenhuis en Kattentunnel voor Grote en Kleine Kat Sisal

maxxpro Krabpaal Kattenspeelgoed 180 CM Kattenpaal met Kattenhuis en Kattentunnel voor Grote en Kleine Kat Sisal

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze maxxpro Krabpaal Kattenspeelgoed 180 CM Kattenpaal met Kattenhuis en Kattentunnel voor Grote en Kleine Kat Sisal en ontdek alle specificaties. 

Specificaties maxxpro Krabpaal Kattenspeelgoed 180 CM Kattenpaal met Kattenhuis en Kattentunnel voor Grote en Kleine Kat Sisal

Aantal niveaus

4

Afmetingen

180 cm lengte, 60 cm breedte en 180 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de maxxpro Krabpaal Kattenspeelgoed 180 CM Kattenpaal met Kattenhuis en Kattentunnel voor Grote en Kleine Kat Sisal

De maxxpro Krabpaal Kattenspeelgoed is de ultieme speeltoren voor jouw kat. Met een hoogte van 180 cm biedt deze krabpaal talloze mogelijkheden voor jouw harige vriend. Het grijze kattenkrabmeubel is voorzien van een kattenhuisje, plateaus, hangmatten en een speelballetje, waardoor jouw kat zich nooit hoeft te vervelen. Deze krabpaal is geschikt voor zowel grote als kleine katten en is perfect voor huishoudens met meerdere katten. Jouw geliefde huisdieren kunnen naar hartenlust krabben, spelen en uitrusten op dit meubel. Daarnaast is de krabpaal gemaakt van duurzaam sisal, wat ervoor zorgt dat de nagels van jouw kat gezond blijven en jouw meubels gespaard worden. De maxxpro Krabpaal Kattenspeelgoed is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan jouw interieur. De grijze kleur past moeiteloos bij elke inrichting, terwijl het moderne ontwerp ervoor zorgt dat de krabpaal een echte eyecatcher is. Geef jouw kat de ultieme speelervaring en creëer tegelijkertijd een stijlvolle hoek in jouw huis met deze fantastische krabpaal van maxxpro.

Veelgestelde vragen over de maxxpro Krabpaal Kattenspeelgoed 180 CM Kattenpaal met Kattenhuis en Kattentunnel voor Grote en Kleine Kat Sisal

De maxxpro Krabpaal Kattenspeelgoed 180 CM Kattenpaal met Kattenhuis en Kattentunnel voor Grote en Kleine Kat Sisal heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze maxxpro Krabpaal Kattenspeelgoed 180 CM Kattenpaal met Kattenhuis en Kattentunnel voor Grote en Kleine Kat Sisal heeft een hoogte van 180 cm, is 60 cm breed en heeft een lengte van 180 cm.

Deze maxxpro Krabpaal Kattenspeelgoed 180 CM Kattenpaal met Kattenhuis en Kattentunnel voor Grote en Kleine Kat Sisal is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De maxxpro Krabpaal Kattenspeelgoed 180 CM Kattenpaal met Kattenhuis en Kattentunnel voor Grote en Kleine Kat Sisal is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze maxxpro Krabpaal Kattenspeelgoed 180 CM Kattenpaal met Kattenhuis en Kattentunnel voor Grote en Kleine Kat Sisal is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen