1. speelgoed
  2. Snoozle Krabpaal Voor Grote of kleine Katten Krabpaal Voor Zware Katten Krabpaal Maine Coon Krabpalen Krabmeubel Karton

Snoozle Krabpaal Voor Grote of kleine Katten Krabpaal Voor Zware Katten Krabpaal Maine Coon Krabpalen Krabmeubel Karton

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Snoozle Krabpaal Voor Grote of kleine Katten Krabpaal Voor Zware Katten Krabpaal Maine Coon Krabpalen Krabmeubel Karton en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Snoozle Krabpaal Voor Grote of kleine Katten Krabpaal Voor Zware Katten Krabpaal Maine Coon Krabpalen Krabmeubel Karton

Aantal niveaus

1

Afmetingen

41 cm lengte, 27 cm breedte en 46 cm hoogte

Kleur

Zwart

Materiaal

Karton

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Snoozle Krabpaal Voor Grote of kleine Katten Krabpaal Voor Zware Katten Krabpaal Maine Coon Krabpalen Krabmeubel Karton

De Snoozle Krabpaal Voor Grote of Kleine Katten is het ultieme paradijs voor je geliefde huisdier. Ontworpen om aan alle behoeften van je kat te voldoen, biedt deze krabpaal een scala aan activiteiten. Van klimmen en klauteren tot rusten en het verzorgen van de nagels, je kat zal zich geen moment vervelen! Wat deze krabpaal echt uniek maakt, is het prachtige moderne design. In tegenstelling tot traditionele krabpalen, voegt de Snoozle Krabpaal een vleugje stijl toe aan je interieur. Met zijn strakke lijnen en eigentijdse uitstraling past deze krabpaal perfect bij elk type interieur, of het nu modern, klassiek of minimalistisch is. Daarnaast is de Snoozle Krabpaal ook geschikt voor zware katten en Maine Coons. Dankzij de stevige constructie en duurzame materialen kan deze krabpaal het gewicht van zelfs de grootste katten moeiteloos dragen. Geen zorgen meer over instabiliteit of slijtage, deze krabpaal is ontworpen om lang mee te gaan. Laat je kat genieten van eindeloos speelplezier en geef je interieur een upgrade met de Snoozle Krabpaal Voor Grote of Kleine Katten. Bestel vandaag nog en maak je huis compleet met deze unieke combinatie van functionaliteit en design!

Veelgestelde vragen over de Snoozle Krabpaal Voor Grote of kleine Katten Krabpaal Voor Zware Katten Krabpaal Maine Coon Krabpalen Krabmeubel Karton

De Snoozle Krabpaal Voor Grote of kleine Katten Krabpaal Voor Zware Katten Krabpaal Maine Coon Krabpalen Krabmeubel Karton heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Snoozle Krabpaal Voor Grote of kleine Katten Krabpaal Voor Zware Katten Krabpaal Maine Coon Krabpalen Krabmeubel Karton heeft een hoogte van 46 cm, is 27 cm breed en heeft een lengte van 41 cm.

Deze Snoozle Krabpaal Voor Grote of kleine Katten Krabpaal Voor Zware Katten Krabpaal Maine Coon Krabpalen Krabmeubel Karton is gemaakt van Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Snoozle Krabpaal Voor Grote of kleine Katten Krabpaal Voor Zware Katten Krabpaal Maine Coon Krabpalen Krabmeubel Karton is leverbaar in het Zwart. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Snoozle Krabpaal Voor Grote of kleine Katten Krabpaal Voor Zware Katten Krabpaal Maine Coon Krabpalen Krabmeubel Karton is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen