1. speelgoed
  2. Hoppa! krabpaal, krabpaal, 142 cm, lichtgrijs

Hoppa! krabpaal, krabpaal, 142 cm, lichtgrijs

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Hoppa! krabpaal, krabpaal, 142 cm, lichtgrijs en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Hoppa! krabpaal, krabpaal, 142 cm, lichtgrijs

Aantal niveaus

5

Afmetingen

50 cm lengte, 45 cm breedte en 142 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Nee

Omschrijving van de Hoppa! krabpaal, krabpaal, 142 cm, lichtgrijs

Waar moet jouw kat beginnen? Met de Hoppa! krabpaal van 142 cm hoog in een prachtige lichtgrijze kleur, zal jouw kat zich nooit vervelen! Deze krabpaal zit vol verrassingen, zoals 2 uitkijkplatforms bovenin, 1 knusse grot met een hellingbaan, 1 ligkom en zelfs een haarbal! Jouw kat kan zelf bepalen waar ze begint en zal gegarandeerd urenlang speelplezier beleven. Deze krabpaal is perfect voor een energieke kat! Dankzij de verstevigde fundering en de anti-tip functie kan jouw speelse vriendje wild rondspringen zonder dat de krabpaal omvalt. Gezelligheid alom! Jouw kat kan zich heerlijk ontspannen in de hangmat, uitrusten op de donzige plateaus en zelfs een dutje doen in de ruime knuffelgrot. Allemaal comfortabele plekjes waar jouw kleine tijgers dol op zullen zijn! Maar dat is nog niet alles, want deze krabpaal heeft ook in sisal gewikkelde stammen. Dit maakt het ideaal voor het slijpen van de klauwen. Jouw huiskat kan hier naar hartenlust krassen en krabben, terwijl jouw meubels worden gespaard. Verwen jouw katten met deze krabpaal, zodat ze zich niet eenzaam voelen als je weg bent. Ze kunnen lekker spelen, ontspannen en zich comfortabel voelen. De afmetingen van de krabpaal zijn 50 x 45 x ... en het gewicht is ... gram.

Veelgestelde vragen over de Hoppa! krabpaal, krabpaal, 142 cm, lichtgrijs

De Hoppa! krabpaal, krabpaal, 142 cm, lichtgrijs heeft 5 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Hoppa! krabpaal, krabpaal, 142 cm, lichtgrijs heeft een hoogte van 142 cm, is 45 cm breed en heeft een lengte van 50 cm.

Deze Hoppa! krabpaal, krabpaal, 142 cm, lichtgrijs is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Hoppa! krabpaal, krabpaal, 142 cm, lichtgrijs is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Hoppa! krabpaal, krabpaal, 142 cm, lichtgrijs is geschikt voor kittens: Nee. 

Bekijk nog meer krabmeubelen