1. speelgoed
  2. Krabpaal van Hout, Design Natuurlijke Krabpaal Cat And Wood BEIGE kussens

Krabpaal van Hout, Design Natuurlijke Krabpaal Cat And Wood BEIGE kussens

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal van Hout, Design Natuurlijke Krabpaal Cat And Wood BEIGE kussens en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal van Hout, Design Natuurlijke Krabpaal Cat And Wood BEIGE kussens

Aantal niveaus

4

Afmetingen

45 cm lengte, 45 cm breedte en 160 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Krabpaal van Hout, Design Natuurlijke Krabpaal Cat And Wood BEIGE kussens

Deze prachtige krabpaal van hout is een absolute eyecatcher in jouw interieur. Met zijn hoog en groot design is hij een waar kunstwerk in de vorm van 100% natuurlijke boomstammen. Dankzij de vier plateaus biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor jouw kat om te klimmen, spelen en ontspannen. Katten hebben van nature de behoefte om hun nagels te scherpen aan houten stammen. Met deze krabpaal haal je de natuur in huis en geef je jouw kat een plek waar hij naar hartenlust zijn nagels kan krabben. Het sisal touw aan twee van de boomstammen is speciaal ontworpen om het krabinstinct van jouw kat te stimuleren. De houten plateaus zijn prachtig afgewerkt met natuurlijke rondingen, zodat er geen scherpe hoeken zijn waar jouw kat zich aan kan bezeren. Met een hoogte van 1,60 meter en vier stevige plateaus is deze houten krabpaal geschikt voor grote katten, zoals main coon katten, en kan hij ook gemakkelijk het gewicht van een kat van 10 kilo of meer dragen. De bodemplaat is verzwaard en heeft de afmetingen 50x45x5 cm, terwijl de plateaus een formaat hebben van 45x30x2 cm. De beige kussens zijn inbegrepen en zorgen voor extra comfort voor jouw kat. Kortom, met deze natuurlijke krabpaal van hout geef je jouw interieur een upgrade en bied je jouw kat een plek waar hij naar hartenlust kan krabben,.

Veelgestelde vragen over de Krabpaal van Hout, Design Natuurlijke Krabpaal Cat And Wood BEIGE kussens

De Krabpaal van Hout, Design Natuurlijke Krabpaal Cat And Wood BEIGE kussens heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal van Hout, Design Natuurlijke Krabpaal Cat And Wood BEIGE kussens heeft een hoogte van 160 cm, is 45 cm breed en heeft een lengte van 45 cm.

Deze Krabpaal van Hout, Design Natuurlijke Krabpaal Cat And Wood BEIGE kussens is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal van Hout, Design Natuurlijke Krabpaal Cat And Wood BEIGE kussens is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal van Hout, Design Natuurlijke Krabpaal Cat And Wood BEIGE kussens is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen