1. speelgoed
  2. vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpaal 50 cm beige en

vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpaal 50 cm beige en

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpaal 50 cm beige en en ontdek alle specificaties. 

Specificaties vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpaal 50 cm beige en

Aantal niveaus

2

Afmetingen

44 cm lengte, 40 cm breedte en 50 cm hoogte

Kleur

Multikleur

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpaal 50 cm beige en

Deze kattenkrabpaal van vidaXL is niet alleen een perfecte plek voor je katten om hun nagels te scherpen, maar ook een geweldige toevoeging aan je interieur. Met zijn elegante beige kleur past hij moeiteloos in elke stijl en voegt hij een vleugje speelsheid toe aan elke kamer. Deze krabpaal is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen met het comfort en de behoeften van je katten in gedachten. Hij heeft een sisal krabpaal van 50 cm hoog, waardoor je katten voldoende ruimte hebben om te krabben en zich uit te strekken. Daarnaast biedt hij meerdere zit- en ligplekken, waar je katten heerlijk kunnen relaxen en zich veilig kunnen voelen. Deze kattenkrabpaal is niet alleen een geweldige plek voor je katten om te spelen en te rusten, maar ook een manier om ze actief en gezond te houden. Vooral in de koude wintermaanden, wanneer je katten meer tijd binnenshuis doorbrengen, is het belangrijk dat ze voldoende kunnen bewegen en zich kunnen uitdagen. Met deze kattenkrabpaal kunnen je katten hun natuurlijke gedrag uiten en zich tegelijkertijd vermaken. Verwen je katten met deze hoogwaardige kattenboom en geniet van een harmonieus en tevreden leven samen!

Veelgestelde vragen over de vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpaal 50 cm beige en

De vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpaal 50 cm beige en heeft 2 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpaal 50 cm beige en heeft een hoogte van 50 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 44 cm.

Deze vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpaal 50 cm beige en is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpaal 50 cm beige en is leverbaar in het Multikleur. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpaal 50 cm beige en is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen