1. speelgoed
  2. Krabmat voor Katten Krabplank- Incl. Kattenkruid Karton 38x12,5x1,8 cm

Krabmat voor Katten Krabplank- Incl. Kattenkruid Karton 38x12,5x1,8 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabmat voor Katten Krabplank- Incl. Kattenkruid Karton 38x12,5x1,8 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabmat voor Katten Krabplank- Incl. Kattenkruid Karton 38x12,5x1,8 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

38 cm lengte, 12.5 cm breedte en 1.8 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Karton

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Krabmat voor Katten Krabplank- Incl. Kattenkruid Karton 38x12,5x1,8 cm

De Krabmat voor Katten Krabplank is de perfecte aanvulling op het leven van uw kat. Met deze krabplank kan uw kat zich uitleven en genieten van verschillende activiteiten. Of het nu gaat om krabben, slapen of gewoon plezier maken, deze krabplank biedt het allemaal! Dankzij het meegeleverde kattenkruid zal uw kat snel wennen aan zijn nieuwe speeltje. Het kattenkruid zal de interesse van uw kat wekken en hem aansporen om de krabplank te ontdekken. Naast het bieden van eindeloos plezier, heeft deze krabplank ook een praktisch voordeel. Het helpt namelijk om meubels, gordijnen en andere voorwerpen te beschermen tegen vervelende krassen. Deze kartonnen krabplank is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De rechthoekige mat is voorzien van een rand met visgraten, waardoor het een speelse uitstraling heeft. Bovendien is er een schattig wit muisje met snorharen bovenop de mat geplaatst, wat een leuk detail toevoegt. Hiermee kunt u uw kat verwennen en verzorgen, terwijl u tegelijkertijd uw interieur een leuke touch geeft.

Veelgestelde vragen over de Krabmat voor Katten Krabplank- Incl. Kattenkruid Karton 38x12,5x1,8 cm

De Krabmat voor Katten Krabplank- Incl. Kattenkruid Karton 38x12,5x1,8 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabmat voor Katten Krabplank- Incl. Kattenkruid Karton 38x12,5x1,8 cm heeft een hoogte van 1.8 cm, is 12.5 cm breed en heeft een lengte van 38 cm.

Deze Krabmat voor Katten Krabplank- Incl. Kattenkruid Karton 38x12,5x1,8 cm is gemaakt van Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabmat voor Katten Krabplank- Incl. Kattenkruid Karton 38x12,5x1,8 cm is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabmat voor Katten Krabplank- Incl. Kattenkruid Karton 38x12,5x1,8 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen