1. speelgoed
  2. Trixie Kitten Krabpaal Lunito Mintgroen 71 CM

Trixie Kitten Krabpaal Lunito Mintgroen 71 CM

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Trixie Kitten Krabpaal Lunito Mintgroen 71 CM en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Trixie Kitten Krabpaal Lunito Mintgroen 71 CM

Aantal niveaus

4

Afmetingen

34 cm lengte, 52 cm breedte en 71 cm hoogte

Kleur

Grijs, Groen

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Trixie Kitten Krabpaal Lunito Mintgroen 71 CM

De Trixie Kitten Krabpaal Lunito Mintgroen is een perfecte krabpaal voor nieuwsgierige en speelse kittens. Met zijn schattige schapenvacht look en het frisse mintgroene design zal deze krabpaal een echte eyecatcher zijn in jouw interieur. De krabpaal biedt niet alleen een plek voor jouw kitten om zijn nagels te slijpen, maar ook om te spelen en te ontspannen. Met een schuilplaats, twee ligplekken en een hangmat, heeft jouw kitten genoeg plekjes om zich terug te trekken en te genieten van zijn eigen rustmomentjes. Daarnaast heeft de krabpaal ook twee palen met sisal, waar jouw kitten naar hartenlust aan kan krabben. Hierdoor blijven de nagels van jouw kitten mooi verzorgd en voorkom je dat hij zijn nagels gaat slijpen aan jouw meubels. De hangmat is zelfs verwijderbaar en kan op de hand gewassen worden, waardoor je de krabpaal altijd schoon en fris kunt houden. Met de Trixie Kitten Krabpaal Lunito Mintgroen geef je jouw kitten niet alleen een leuke en veilige speelplek, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur. Jouw kitten zal zich helemaal thuis voelen op deze fijne krabpaal!

Veelgestelde vragen over de Trixie Kitten Krabpaal Lunito Mintgroen 71 CM

De Trixie Kitten Krabpaal Lunito Mintgroen 71 CM heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Trixie Kitten Krabpaal Lunito Mintgroen 71 CM heeft een hoogte van 71 cm, is 52 cm breed en heeft een lengte van 34 cm.

Deze Trixie Kitten Krabpaal Lunito Mintgroen 71 CM is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Trixie Kitten Krabpaal Lunito Mintgroen 71 CM is leverbaar in het Grijs, Groen. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Trixie Kitten Krabpaal Lunito Mintgroen 71 CM is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen