1. speelgoed
  2. Adori Krabpaal Bibi Krabpalen 60x50x138 cm

Adori Krabpaal Bibi Krabpalen 60x50x138 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Adori Krabpaal Bibi Krabpalen 60x50x138 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Adori Krabpaal Bibi Krabpalen 60x50x138 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 138 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Nee

Omschrijving van de Adori Krabpaal Bibi Krabpalen 60x50x138 cm

De Adori Krabpaal Bibi Krabpalen 60x50x138 cm is de perfecte oplossing voor kattenliefhebbers die hun meubels willen beschermen tegen krabben. Deze krabpaal biedt niet alleen een geweldige plek voor je kat om te krabben, maar ook een comfortabele slaap- en rustplek. Met een hoogte van 138 cm biedt de Krabpaal Bibi voldoende ruimte voor je kat om te klimmen en te spelen. De stevige constructie zorgt ervoor dat de krabpaal stabiel blijft, zelfs tijdens het meest enthousiaste krabben. De Krabpaal Bibi is voorzien van verschillende krabpalen, zodat je kat zijn nagels kan scherpen zoals hij dat graag doet. Daarnaast is er een gezellige slaapplaats bovenop de krabpaal, waar je kat zich veilig en geborgen kan voelen. Deze krabpaal is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een stijlvol ontwerp dat perfect past bij elk interieur. Het is gemakkelijk te monteren en schoon te maken, zodat je er minimale inspanning voor hoeft te leveren. Geef je kat de ideale plek om te krabben, te spelen en te rusten met de Adori Krabpaal Bibi Krabpalen 60x50x138 cm. Je kat zal er dol op zijn en je meubels zullen je dankbaar zijn!

Veelgestelde vragen over de Adori Krabpaal Bibi Krabpalen 60x50x138 cm

De Adori Krabpaal Bibi Krabpalen 60x50x138 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Adori Krabpaal Bibi Krabpalen 60x50x138 cm heeft een hoogte van 138 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze Adori Krabpaal Bibi Krabpalen 60x50x138 cm is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Adori Krabpaal Bibi Krabpalen 60x50x138 cm is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Adori Krabpaal Bibi Krabpalen 60x50x138 cm is geschikt voor kittens: Nee. 

Bekijk nog meer krabmeubelen