1. speelgoed
  2. Ebi krabpaal onderdelen Reserve stam sisal/pluche m8 Ø120mm/60cm/Ø5mm sisal

Ebi krabpaal onderdelen Reserve stam sisal/pluche m8 Ø120mm/60cm/Ø5mm sisal

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Ebi krabpaal onderdelen Reserve stam sisal/pluche m8 Ø120mm/60cm/Ø5mm sisal en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Ebi krabpaal onderdelen Reserve stam sisal/pluche m8 Ø120mm/60cm/Ø5mm sisal

Aantal niveaus

Afmetingen

12 cm lengte, 60 cm breedte en 0 cm hoogte

Kleur

Creme

Materiaal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Ebi krabpaal onderdelen Reserve stam sisal/pluche m8 Ø120mm/60cm/Ø5mm sisal

Ben je op zoek naar reserveonderdelen voor je Ebi krabpaal? Dan is de Ebi krabpaal onderdelen Reserve stam sisal/pluche m8 Ø120mm/60cm/Ø5mm sisal precies wat je nodig hebt! Deze zwarte stam is gemaakt van hoogwaardig sisal en pluche materiaal, waardoor het perfect is voor jouw kat om aan te krabben en te spelen. Met een diameter van 120 mm en een lengte van 60 cm biedt deze reserveonderdeel voldoende ruimte voor je kat om zijn klauwen te scherpen. Het sisal touw heeft een diameter van 5 mm, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. Je kunt deze stam eenvoudig bevestigen aan je bestaande Ebi krabpaal, waardoor je deze nieuw leven inblaast en je kat weer een geweldige speelplek heeft. Naast het bieden van een geweldige plek om te krabben, heeft deze reserveonderdeel ook een pluche gedeelte waar je kat heerlijk op kan liggen en ontspannen. De combinatie van sisal en pluche zorgt voor een aantrekkelijke en comfortabele omgeving voor je kat. Bovendien is het zwarte ontwerp stijlvol en past het bij elk interieur. Geef je kat de krabpaal die hij verdient met de Ebi krabpaal onderdelen Reserve stam sisal/pluche m8 Ø120mm/60cm/Ø5mm sisal. Bestel vandaag nog en zie hoe je kat geniet van zijn nieuwe speelplek!

Veelgestelde vragen over de Ebi krabpaal onderdelen Reserve stam sisal/pluche m8 Ø120mm/60cm/Ø5mm sisal

De Ebi krabpaal onderdelen Reserve stam sisal/pluche m8 Ø120mm/60cm/Ø5mm sisal heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Ebi krabpaal onderdelen Reserve stam sisal/pluche m8 Ø120mm/60cm/Ø5mm sisal heeft een hoogte van 0 cm, is 60 cm breed en heeft een lengte van 12 cm.

Deze Ebi krabpaal onderdelen Reserve stam sisal/pluche m8 Ø120mm/60cm/Ø5mm sisal is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Ebi krabpaal onderdelen Reserve stam sisal/pluche m8 Ø120mm/60cm/Ø5mm sisal is leverbaar in het Creme. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Ebi krabpaal onderdelen Reserve stam sisal/pluche m8 Ø120mm/60cm/Ø5mm sisal is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen