1. speelgoed
  2. Lex max kattenmeubel op wielen klimmeubel hout 95x225x50cm

Lex max kattenmeubel op wielen klimmeubel hout 95x225x50cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Lex max kattenmeubel op wielen klimmeubel hout 95x225x50cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Lex max kattenmeubel op wielen klimmeubel hout 95x225x50cm

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 225 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Lex max kattenmeubel op wielen klimmeubel hout 95x225x50cm

Dit kattenmeubel op wielen is niet zomaar een krabpaal of kattenhuis, het is een prachtig klimmeubel in een trendy vintage look. Het Lex en Max product is een echte eyecatcher in uw (woon)kamer! Dit kattenparadijs bestaat uit maar liefst 4 verdiepingen. De eerste en vierde verdieping zijn overdekte slaapplaatsen waar uw kat zich kan terugtrekken en de drukte van zijn omgeving kan ontvluchten. Op de derde verdieping bevindt zich de chill-zone, waar uw kat als een ware vorst of vorstin zijn of haar domein kan overzien. Maar dat is nog niet alles! Deze kattenmeubel heeft ook een verborgen lade op de tweede verdieping, waar u bijvoorbeeld uw autosleutels in kunt bewaren. Boven de lade bevindt zich een prachtige coco's krabplank met een afmeting van ongeveer 30x60cm. Uw kat heeft hier voldoende ruimte om zijn klauwen te scherpen en zich helemaal uit te strekken. Dit meubelstuk is niet alleen functioneel voor uw kat, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Met zijn afmetingen van 95x225x50cm biedt dit kattenmeubel uw kat urenlang speelplezier en comfort.

Veelgestelde vragen over de Lex max kattenmeubel op wielen klimmeubel hout 95x225x50cm

De Lex max kattenmeubel op wielen klimmeubel hout 95x225x50cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Lex max kattenmeubel op wielen klimmeubel hout 95x225x50cm heeft een hoogte van 225 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze Lex max kattenmeubel op wielen klimmeubel hout 95x225x50cm is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Lex max kattenmeubel op wielen klimmeubel hout 95x225x50cm is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Lex max kattenmeubel op wielen klimmeubel hout 95x225x50cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen