1. speelgoed
  2. Grote, Lichtgrijs kleurige Hangmat de Luxe (voor 12cm of 15cm palen) voor grote katten van RHRQuality

Grote, Lichtgrijs kleurige Hangmat de Luxe (voor 12cm of 15cm palen) voor grote katten van RHRQuality

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Grote, Lichtgrijs kleurige Hangmat de Luxe (voor 12cm of 15cm palen) voor grote katten van RHRQuality en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Grote, Lichtgrijs kleurige Hangmat de Luxe (voor 12cm of 15cm palen) voor grote katten van RHRQuality

Aantal niveaus

Afmetingen

45 cm lengte, 45 cm breedte en 2.5 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Grote, Lichtgrijs kleurige Hangmat de Luxe (voor 12cm of 15cm palen) voor grote katten van RHRQuality

De Grote, Lichtgrijs kleurige Hangmat de Luxe van RHRQuality is speciaal ontworpen voor grote katten die graag in stijl willen ontspannen. Met een diameter van 45 cm biedt deze hangmat voldoende ruimte voor uw geliefde viervoeter om comfortabel te liggen, te luieren en te dutten. Het zachte en duurzame materiaal zorgt ervoor dat uw kat zich helemaal op zijn gemak voelt en optimaal kan genieten van zijn rustmomenten. Wat deze hangmat echt uniek maakt, is de combinatie van een hangmat en kussen. Dit zorgt voor een extra laagje comfort en geeft uw kat het gevoel alsof hij op een wolk ligt. De lichtgrijze kleur voegt een vleugje elegantie toe aan uw interieur en past perfect bij de stijl van uw grote kat. Deze hangmat is speciaal ontworpen voor gebruik met de sisalpalen van RHRQuality met een diameter van 12 cm of 15 cm. Hierdoor kunt u de hangmat eenvoudig bevestigen en ervoor zorgen dat uw kat veilig en stevig kan genieten van zijn rustmomenten. Dus geef uw grote kat de luxe die hij verdient met de Grote, Lichtgrijs kleurige Hangmat de Luxe van RHRQuality.

Veelgestelde vragen over de Grote, Lichtgrijs kleurige Hangmat de Luxe (voor 12cm of 15cm palen) voor grote katten van RHRQuality

De Grote, Lichtgrijs kleurige Hangmat de Luxe (voor 12cm of 15cm palen) voor grote katten van RHRQuality heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Grote, Lichtgrijs kleurige Hangmat de Luxe (voor 12cm of 15cm palen) voor grote katten van RHRQuality heeft een hoogte van 2.5 cm, is 45 cm breed en heeft een lengte van 45 cm.

Deze Grote, Lichtgrijs kleurige Hangmat de Luxe (voor 12cm of 15cm palen) voor grote katten van RHRQuality is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Grote, Lichtgrijs kleurige Hangmat de Luxe (voor 12cm of 15cm palen) voor grote katten van RHRQuality is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Grote, Lichtgrijs kleurige Hangmat de Luxe (voor 12cm of 15cm palen) voor grote katten van RHRQuality is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen