1. speelgoed
  2. Make Me Purr Krabmat met Klittenband (63x25 cm) Sisal Krabpaal voor Katten Kat Krab Mat voor Tafelpoot Tafel Krab Paal

Make Me Purr Krabmat met Klittenband (63x25 cm) Sisal Krabpaal voor Katten Kat Krab Mat voor Tafelpoot Tafel Krab Paal

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Make Me Purr Krabmat met Klittenband (63x25 cm) Sisal Krabpaal voor Katten Kat Krab Mat voor Tafelpoot Tafel Krab Paal en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Make Me Purr Krabmat met Klittenband (63x25 cm) Sisal Krabpaal voor Katten Kat Krab Mat voor Tafelpoot Tafel Krab Paal

Aantal niveaus

1

Afmetingen

63 cm lengte, 25 cm breedte en 63 cm hoogte

Kleur

Krabmat

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Make Me Purr Krabmat met Klittenband (63x25 cm) Sisal Krabpaal voor Katten Kat Krab Mat voor Tafelpoot Tafel Krab Paal

Maak kennis met de Make Me Purr Krabmat met Klittenband (63x25 cm), de ultieme oplossing voor kattenliefhebbers! Deze speciale krabmat is ontworpen om jouw meubels te beschermen tegen de scherpe klauwen van jouw geliefde huisdier. Zeg maar gedag tegen die vervelende krassen op de bank, stoel of trap! Met de krabmat met klittenband van Make Me Purr kun je elke tafelpoot transformeren tot een volwaardige krabpaal voor jouw kat. Dankzij het handige klittenbandsysteem blijft de mat stevig op zijn plaats, zodat jouw kat naar hartenlust kan krabben zonder dat jouw meubels beschadigd raken. Dit is niet alleen een slimme oplossing, maar ook nog eens budgetvriendelijk! Je verlengt namelijk de levensduur van jouw gestoffeerde meubels, waardoor je op de lange termijn kosten bespaart. De Make Me Purr Krabmat met Klittenband is gemaakt van hoogwaardig sisal, een natuurlijk materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en stevigheid. Hierdoor kan jouw kat naar hartenlust krabben en zijn nagels scherpen, zonder dat de mat snel verslijt. Met een afmeting van 63x25 cm biedt deze krabmat voldoende ruimte voor jouw kat om uitgebreid te krabben. Daarnaast is de mat eenvoudig te bevestigen en te verwijderen, zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen naar een andere tafelpoot. Besch.

Veelgestelde vragen over de Make Me Purr Krabmat met Klittenband (63x25 cm) Sisal Krabpaal voor Katten Kat Krab Mat voor Tafelpoot Tafel Krab Paal

De Make Me Purr Krabmat met Klittenband (63x25 cm) Sisal Krabpaal voor Katten Kat Krab Mat voor Tafelpoot Tafel Krab Paal heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Make Me Purr Krabmat met Klittenband (63x25 cm) Sisal Krabpaal voor Katten Kat Krab Mat voor Tafelpoot Tafel Krab Paal heeft een hoogte van 63 cm, is 25 cm breed en heeft een lengte van 63 cm.

Deze Make Me Purr Krabmat met Klittenband (63x25 cm) Sisal Krabpaal voor Katten Kat Krab Mat voor Tafelpoot Tafel Krab Paal is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Make Me Purr Krabmat met Klittenband (63x25 cm) Sisal Krabpaal voor Katten Kat Krab Mat voor Tafelpoot Tafel Krab Paal is leverbaar in het Krabmat. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Make Me Purr Krabmat met Klittenband (63x25 cm) Sisal Krabpaal voor Katten Kat Krab Mat voor Tafelpoot Tafel Krab Paal is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen