1. speelgoed
  2. Navaris modulaire golfkartonnen huisdieren speelblokken Golfkarton speelhuis met 4 blokken en 2 bruggen Voor kleine

Navaris modulaire golfkartonnen huisdieren speelblokken Golfkarton speelhuis met 4 blokken en 2 bruggen Voor kleine

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Navaris modulaire golfkartonnen huisdieren speelblokken Golfkarton speelhuis met 4 blokken en 2 bruggen Voor kleine en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Navaris modulaire golfkartonnen huisdieren speelblokken Golfkarton speelhuis met 4 blokken en 2 bruggen Voor kleine

Aantal niveaus

Afmetingen

305 mm lengte, 305 mm breedte en 305 mm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Navaris modulaire golfkartonnen huisdieren speelblokken Golfkarton speelhuis met 4 blokken en 2 bruggen Voor kleine

PERSOONLIJK HUIS VOOR HUISDIEREN: Geef je kat (of konijn) wat extra luxe door een eigen huisje te creëren met deze modulaire speelblokkenset van Navaris. Met deze set kun je zelf bepalen hoe je het huisje inricht, waardoor je een uniek resultaat krijgt dat perfect past bij de persoonlijkheid van je huisdier. MAKKELIJKE MONTAGE: Het bouwen van het huisje is een fluitje van een cent dankzij de bijgeleverde connectors en onderdelen. Je klikt de blokken eenvoudig in elkaar en voilà, het huisje staat! Geen gedoe met gereedschap of ingewikkelde instructies. DETAILS: Elke blok in deze set heeft een afmeting van 30,5 x 30,5 x 30,5 cm. De set bestaat uit 4 van deze blokken, 2 krabplanken, 2 bruggen en een set connectors. Je kunt meerdere sets aan elkaar koppelen om een groter speelparadijs te bouwen voor je huisdier. LICHT EN STERK: Dankzij het gebruik van golfkarton is dit speelhuisje lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen. Maar laat je niet misleiden door het materiaal, want golfkarton is verrassend stevig en kan tegen een stootje. Je huisdier kan zich dus volop uitleven en genieten van onbezorgd speelplezier. VOOR ALLE HUISDIEREN: Dit speelhuisje is niet alleen geschikt voor katten, maar ook voor konijnen en andere kleine huisdieren. Geef je.

Veelgestelde vragen over de Navaris modulaire golfkartonnen huisdieren speelblokken Golfkarton speelhuis met 4 blokken en 2 bruggen Voor kleine

De Navaris modulaire golfkartonnen huisdieren speelblokken Golfkarton speelhuis met 4 blokken en 2 bruggen Voor kleine heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Navaris modulaire golfkartonnen huisdieren speelblokken Golfkarton speelhuis met 4 blokken en 2 bruggen Voor kleine heeft een hoogte van 305 mm, is 305 mm breed en heeft een lengte van 305 mm.

Deze Navaris modulaire golfkartonnen huisdieren speelblokken Golfkarton speelhuis met 4 blokken en 2 bruggen Voor kleine is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Navaris modulaire golfkartonnen huisdieren speelblokken Golfkarton speelhuis met 4 blokken en 2 bruggen Voor kleine is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Navaris modulaire golfkartonnen huisdieren speelblokken Golfkarton speelhuis met 4 blokken en 2 bruggen Voor kleine is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen