1. speelgoed
  2. Trixie Kitten Krabpaal Carlita Lila 63 CM

Trixie Kitten Krabpaal Carlita Lila 63 CM

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Trixie Kitten Krabpaal Carlita Lila 63 CM en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Trixie Kitten Krabpaal Carlita Lila 63 CM

Aantal niveaus

3

Afmetingen

39 cm lengte, 58 cm breedte en 63 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Trixie Kitten Krabpaal Carlita Lila 63 CM

De Trixie Kitten Krabpaal Carlita Grijs/Lila 63 cm is perfect voor jouw kleine pluizige vriendje. Deze krabpaal heeft een schapenvacht look en biedt jouw kitten een geweldige plek om te spelen en te krabben. Het is belangrijk dat katten hun nagels kunnen bijhouden en hun territorium kunnen markeren, daarom is het hebben van voldoende krabmogelijkheden in huis essentieel. Met deze krabpaal hoef je je geen zorgen te maken dat jouw kitten zijn nagels slijpt aan je meubels. De krabpaal bestaat uit een schuilplaats waar jouw kitten zich veilig kan verstoppen, twee comfortabele ligplekken waar hij heerlijk kan uitrusten, en twee panelen met sisal waar hij zijn nagels aan kan scherpen. De schuilplaats is voorzien van een zacht bekleed ligvlak en een verwijderbare, omkeerbare ligmat die je gemakkelijk met de hand kunt wassen. Het mandje heeft ook een gevoerde rand, waardoor jouw kitten altijd comfortabel kan liggen en genieten van zijn speeltijd. Met de Trixie Kitten Krabpaal Carlita Grijs/Lila 63 cm geef je jouw kitten een eigen plekje waar hij veilig kan spelen, rusten en zijn nagels kan verzorgen. Het is een must-have voor elke kattenliefhebber die het beste wil voor zijn kleine harige vriendje.

Veelgestelde vragen over de Trixie Kitten Krabpaal Carlita Lila 63 CM

De Trixie Kitten Krabpaal Carlita Lila 63 CM heeft 3 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Trixie Kitten Krabpaal Carlita Lila 63 CM heeft een hoogte van 63 cm, is 58 cm breed en heeft een lengte van 39 cm.

Deze Trixie Kitten Krabpaal Carlita Lila 63 CM is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Trixie Kitten Krabpaal Carlita Lila 63 CM is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Trixie Kitten Krabpaal Carlita Lila 63 CM is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen