1. speelgoed
  2. Trixie Relax-Mand XXL voor Krabpalen

Trixie Relax-Mand XXL voor Krabpalen

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Trixie Relax-Mand XXL voor Krabpalen en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Trixie Relax-Mand XXL voor Krabpalen

Aantal niveaus

1

Afmetingen

45 cm lengte, 45 cm breedte en 45 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Nee

Omschrijving van de Trixie Relax-Mand XXL voor Krabpalen

De Trixie Relax-Mand XXL voor Krabpalen is het ultieme comfortabele toevluchtsoord voor jouw geliefde harige vriendje. Met zijn robuuste en duurzame constructie is deze hangmand speciaal ontworpen om te worden bevestigd aan een krabpaal, waardoor jouw kat een verhoogd en gezellig rustplekje heeft om te ontspannen en te dutten. Deze XXL-hangmand is gemaakt van extra sterke pluche in een stijlvolle lichtgrijze kleur, waardoor het perfect past bij elk interieur. Met een diameter van 45 cm biedt het voldoende ruimte voor zelfs de grootste kattenrassen om zich comfortabel uit te strekken. De zachte pluche bekleding zorgt voor een luxueus gevoel, terwijl de stevige constructie ervoor zorgt dat de mand lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. Geef jouw kat de ultieme verwenvakantie met de Trixie Relax-Mand XXL voor Krabpalen. Het is niet alleen een praktische toevoeging aan de krabpaal, maar ook een stijlvolle en comfortabele plek waar jouw kat zich veilig en geborgen voelt. Voeg wat extra zachtheid en gezelligheid toe aan het leven van jouw harige metgezel met deze fantastische hangmand.

Veelgestelde vragen over de Trixie Relax-Mand XXL voor Krabpalen

De Trixie Relax-Mand XXL voor Krabpalen heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Trixie Relax-Mand XXL voor Krabpalen heeft een hoogte van 45 cm, is 45 cm breed en heeft een lengte van 45 cm.

Deze Trixie Relax-Mand XXL voor Krabpalen is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Trixie Relax-Mand XXL voor Krabpalen is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Trixie Relax-Mand XXL voor Krabpalen is geschikt voor kittens: Nee. 

Bekijk nog meer krabmeubelen