1. speelgoed
  2. Kattenboog Vachtverzorging Massage boog Borstelboog Maat: One size Kat Purrfect Arch Dierenspeelgoed

Kattenboog Vachtverzorging Massage boog Borstelboog Maat: One size Kat Purrfect Arch Dierenspeelgoed

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Kattenboog Vachtverzorging Massage boog Borstelboog Maat: One size Kat Purrfect Arch Dierenspeelgoed en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Kattenboog Vachtverzorging Massage boog Borstelboog Maat: One size Kat Purrfect Arch Dierenspeelgoed

Aantal niveaus

1

Afmetingen

35 cm lengte, 28 cm breedte en 35 cm hoogte

Kleur

Multi

Materiaal

Kunststof | Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Kattenboog Vachtverzorging Massage boog Borstelboog Maat: One size Kat Purrfect Arch Dierenspeelgoed

De Kattenboog - Vachtverzorging & Massage boog is speciaal ontworpen om het verzorgen van uw geliefde kat een stuk gemakkelijker te maken. Deze boog is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een universele maat die perfect is voor katten van alle formaten. Of uw kat nu langharig of kortharig is, deze boog is geschikt voor elke vacht. De boog is voorzien van zachte borstelharen die zachtjes door de vacht van uw kat glijden terwijl hij erdoorheen loopt. Dit zorgt niet alleen voor een effectieve vachtverzorging, maar ook voor een ontspannende massage voor uw kat. Het stimuleert de bloedsomloop en helpt bij het verwijderen van losse haren en klitten. Bovendien zal uw kat dol zijn op de aangename sensatie die de boog biedt. Naast het verzorgen van de vacht, is de Kattenboog ook een leuk speeltje voor uw kat. De boog heeft een uniek ontwerp dat de nieuwsgierigheid van uw kat zal wekken en hem zal uitdagen om er doorheen te lopen en ermee te spelen. Het zal zeker voor uren speelplezier zorgen en tegelijkertijd de vacht van uw kat in topconditie houden. Geef uw kat de verwennerij die hij verdient met de Kattenboog - Vachtverzorging & Massage boog. Het is de perfecte combinatie van vachtverzorging, massage en speelplezier voor uw geliefde kat. Bestel vandaag nog en geniet van een blije, gezonde en goed.

Veelgestelde vragen over de Kattenboog Vachtverzorging Massage boog Borstelboog Maat: One size Kat Purrfect Arch Dierenspeelgoed

De Kattenboog Vachtverzorging Massage boog Borstelboog Maat: One size Kat Purrfect Arch Dierenspeelgoed heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Kattenboog Vachtverzorging Massage boog Borstelboog Maat: One size Kat Purrfect Arch Dierenspeelgoed heeft een hoogte van 35 cm, is 28 cm breed en heeft een lengte van 35 cm.

Deze Kattenboog Vachtverzorging Massage boog Borstelboog Maat: One size Kat Purrfect Arch Dierenspeelgoed is gemaakt van Kunststof | Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Kattenboog Vachtverzorging Massage boog Borstelboog Maat: One size Kat Purrfect Arch Dierenspeelgoed is leverbaar in het Multi. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Kattenboog Vachtverzorging Massage boog Borstelboog Maat: One size Kat Purrfect Arch Dierenspeelgoed is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen