1. speelgoed
  2. MyKotty LUI Krabpaal - 75 x 25 cm

MyKotty LUI Krabpaal - 75 x 25 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze MyKotty LUI Krabpaal - 75 x 25 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties MyKotty LUI Krabpaal - 75 x 25 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

75 cm lengte, 25 cm breedte en 25 cm hoogte

Kleur

Wit

Materiaal

Karton

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de MyKotty LUI Krabpaal - 75 x 25 cm

De MyKotty LUI Krabpaal is een uniek stuk kattenmeubilair dat een ware speeltuin voor uw kat biedt. Met zijn moderne en minimalistische ontwerp past deze krabpaal perfect in elk interieur. De krabpaal is gemaakt van duurzaam en stevig karton, waardoor hij niet alleen lang meegaat, maar ook een veilige plek biedt voor uw kat om zijn nagels te scherpen. Naast het krabben biedt de LUI Krabpaal ook een comfortabele slaapplek voor uw kat. Dankzij het zachte kussen aan de bovenkant kan uw kat heerlijk ontspannen en genieten van een dutje. Bovendien is de krabpaal voorzien van een speeltje aan een elastisch koord, waardoor uw kat zichzelf kan vermaken en zijn jachtinstinct kan stimuleren. Met zijn afmetingen van 75 x 25 cm is de LUI Krabpaal de perfecte maat voor zowel kittens als volwassen katten. Het compacte formaat maakt het ook ideaal voor kleinere ruimtes, zoals appartementen. Bovendien is de krabpaal eenvoudig te monteren en te reinigen, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is. Geef uw kat de ultieme speel- en rustplek met de MyKotty LUI Krabpaal. Dit multifunctionele kattenmeubilair zal zeker de favoriete plek van uw kat worden en tegelijkertijd een stijlvolle toevoeging aan uw interieur zijn.

Veelgestelde vragen over de MyKotty LUI Krabpaal - 75 x 25 cm

De MyKotty LUI Krabpaal - 75 x 25 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze MyKotty LUI Krabpaal - 75 x 25 cm heeft een hoogte van 25 cm, is 25 cm breed en heeft een lengte van 75 cm.

Deze MyKotty LUI Krabpaal - 75 x 25 cm is gemaakt van Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De MyKotty LUI Krabpaal - 75 x 25 cm is leverbaar in het Wit. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze MyKotty LUI Krabpaal - 75 x 25 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen