1. speelgoed
  2. Petrebels Ramses 158 Krabpaal Cappuccino Design zeer stabiel

Petrebels Ramses 158 Krabpaal Cappuccino Design zeer stabiel

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Petrebels Ramses 158 Krabpaal Cappuccino Design zeer stabiel en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Petrebels Ramses 158 Krabpaal Cappuccino Design zeer stabiel

Aantal niveaus

7

Afmetingen

50 cm lengte, 50 cm breedte en 158 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout | Metaal | Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Petrebels Ramses 158 Krabpaal Cappuccino Design zeer stabiel

De Petrebels Ramses 158 Krabpaal Cappuccino is de droom van elke kat. Met zijn indrukwekkende hoogte en luxe design is deze krabpaal een ware eyecatcher in elk interieur. Het met fluweelzacht pluche beklede plateau bovenin biedt de perfecte uitkijkpost voor jouw nieuwsgierige kat. Vanaf daar kan hij alles in de gaten houden en genieten van een panoramisch uitzicht op zijn omgeving. Maar dat is nog niet alles wat deze krabpaal te bieden heeft. Hij is voorzien van stevige krabstammen waar jouw kat in kan klimmen en zijn nagels aan kan scherpen. Onderaan de krabpaal bevindt zich een ruime krabton met een extra slaapplateau, waar jouw kat zich terug kan trekken voor een heerlijk dutje. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze krabpaal maar liefst drie comfortabele hangmatten waar jouw kat zich kan nestelen voor een ontspannen schoonheidsslaapje. Met zijn stabiele constructie is de Petrebels Ramses 158 Krabpaal Cappuccino niet alleen een waar paradijs voor jouw kat, maar ook een duurzame investering. De hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat deze krabpaal lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik. Kortom, met deze krabpaal geef je jouw kat niet alleen een plek om te krabben en te klimmen, maar ook een comfortabele en stijlvolle rustplaats.

Veelgestelde vragen over de Petrebels Ramses 158 Krabpaal Cappuccino Design zeer stabiel

De Petrebels Ramses 158 Krabpaal Cappuccino Design zeer stabiel heeft 7 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Petrebels Ramses 158 Krabpaal Cappuccino Design zeer stabiel heeft een hoogte van 158 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 50 cm.

Deze Petrebels Ramses 158 Krabpaal Cappuccino Design zeer stabiel is gemaakt van Hout | Metaal | Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Petrebels Ramses 158 Krabpaal Cappuccino Design zeer stabiel is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Petrebels Ramses 158 Krabpaal Cappuccino Design zeer stabiel is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen