1. speelgoed
  2. vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 119 cm lichtgrijs

vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 119 cm lichtgrijs

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 119 cm lichtgrijs en ontdek alle specificaties. 

Specificaties vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 119 cm lichtgrijs

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 119 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 119 cm lichtgrijs

Deze prachtige kattenmeubel van vidaXL is speciaal ontworpen om jouw harige vriendjes een stukje luxe te bieden! Met zijn stijlvolle lichtgrijze kleur en sisal krabpalen is dit meubelstuk niet alleen een aanwinst voor jouw interieur, maar ook een waar paradijs voor jouw katten. De kattenboom biedt talloze mogelijkheden voor jouw geliefde huisdieren. Ze kunnen naar hartenlust krabben aan de stevige sisal krabpalen, waardoor hun nagels in topconditie blijven en jouw meubels gespaard blijven. Daarnaast kunnen ze naar boven klimmen en zich verstoppen in de verschillende verstopplekjes, waar ze zich veilig en geborgen voelen. En als het tijd is om even uit te rusten, kunnen ze heerlijk neerploffen op de comfortabele rustplaatsen, waar ze hun dutjes kunnen doen in alle comfort. Met een hoogte van 119 cm biedt deze kattenmeubel volop ruimte voor jouw nieuwsgierige viervoeters om te ontdekken en te spelen. Bovendien is het meubelstuk gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat het lang meegaat en bestand is tegen de speelse avonturen van jouw katten. Breng een stukje luxe in het leven van jouw katten en geef ze de perfecte plek om te krabben, klimmen, verstoppen en rusten!

Veelgestelde vragen over de vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 119 cm lichtgrijs

De vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 119 cm lichtgrijs heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 119 cm lichtgrijs heeft een hoogte van 119 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 119 cm lichtgrijs is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 119 cm lichtgrijs is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze vidaXL Kattenmeubel met sisal krabpalen 119 cm lichtgrijs is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen