1. speelgoed
  2. Petrebels Catharina 160 krabpaal Cappuccino 2 hangmatten grote katten

Petrebels Catharina 160 krabpaal Cappuccino 2 hangmatten grote katten

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Petrebels Catharina 160 krabpaal Cappuccino 2 hangmatten grote katten en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Petrebels Catharina 160 krabpaal Cappuccino 2 hangmatten grote katten

Aantal niveaus

5

Afmetingen

160 cm lengte, 60 cm breedte en 160 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Petrebels Catharina 160 krabpaal Cappuccino 2 hangmatten grote katten

We hebben de Petrebels Catharina 160 krabpaal Cappuccino speciaal ontworpen voor grote katten die alleen het allerbeste verdienen. Deze krabpaal is niet zomaar een meubelstuk, het is een plek waar katten kunnen loungen, slapen en dromen over muisjes. En we hebben ervoor gezorgd dat er genoeg ruimte is om te spelen en uitgebreid te strekken en krabben. Wat deze krabpaal echt speciaal maakt, zijn de twee hangmatten waarin katten heerlijk kunnen relaxen. Met zijn zachte kussens en comfortabele materialen is dit de perfecte plek voor een dutje. Daarnaast is er ook een zacht kattenhuisje waarin katten zich kunnen terugtrekken en zich veilig kunnen voelen. Het unieke aan de Catharina 160 is dat het een driehoekige vorm heeft, waardoor het perfect in een hoek past. Hierdoor neemt het niet veel ruimte in beslag, maar biedt het toch alle functionaliteiten die katten nodig hebben. Deze kattenvilla is dus niet alleen een geweldige plek voor katten om te ontspannen, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Veelgestelde vragen over de Petrebels Catharina 160 krabpaal Cappuccino 2 hangmatten grote katten

De Petrebels Catharina 160 krabpaal Cappuccino 2 hangmatten grote katten heeft 5 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Petrebels Catharina 160 krabpaal Cappuccino 2 hangmatten grote katten heeft een hoogte van 160 cm, is 60 cm breed en heeft een lengte van 160 cm.

Deze Petrebels Catharina 160 krabpaal Cappuccino 2 hangmatten grote katten is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Petrebels Catharina 160 krabpaal Cappuccino 2 hangmatten grote katten is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Petrebels Catharina 160 krabpaal Cappuccino 2 hangmatten grote katten is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen