Topmast Krabpaal Kattenpaal Kimberley - 50 x 50 x 170 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Topmast Krabpaal Kattenpaal Kimberley - 50 x 50 x 170 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Topmast Krabpaal Kattenpaal Kimberley - 50 x 50 x 170 cm

Aantal niveaus

3

Afmetingen

50 cm lengte, 50 cm breedte en 170 cm hoogte

Kleur

Zwart

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Topmast Krabpaal Kattenpaal Kimberley - 50 x 50 x 170 cm

De Topmast Krabpaal Kattenpaal Kimberley is de ultieme keuze voor elke kat. Met zijn afmetingen van 50 x 50 x 170 cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor uw harige vriend om zijn klauwen te scherpen en te strekken. Maar dat is niet alles - deze krabpaal is ook een perfecte plek om te ontspannen, te slapen en te knuffelen. De krabpaal is voorzien van verschillende niveaus en platforms, zodat uw kat kan klimmen, springen en zichzelf kan vermaken. De zachte pluche bekleding zorgt ervoor dat uw kat comfortabel kan rusten en de stevige sisalpalen zijn ideaal om aan te krabben. Bovendien is de krabpaal voorzien van een speeltje aan een elastisch koord, waardoor uw kat zich kan vermaken en actief kan blijven. De Topmast Krabpaal Kattenpaal Kimberley is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. De neutrale kleuren passen bij elke stijl en het stevige ontwerp zorgt ervoor dat de krabpaal lang meegaat. Geef uw kat de perfecte plek om te ontspannen, te spelen en zijn natuurlijke krabgedrag te uiten met deze fantastische krabpaal.

Veelgestelde vragen over de Topmast Krabpaal Kattenpaal Kimberley - 50 x 50 x 170 cm

De Topmast Krabpaal Kattenpaal Kimberley - 50 x 50 x 170 cm heeft 3 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Topmast Krabpaal Kattenpaal Kimberley - 50 x 50 x 170 cm heeft een hoogte van 170 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 50 cm.

Deze Topmast Krabpaal Kattenpaal Kimberley - 50 x 50 x 170 cm is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Topmast Krabpaal Kattenpaal Kimberley - 50 x 50 x 170 cm is leverbaar in het Zwart. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Topmast Krabpaal Kattenpaal Kimberley - 50 x 50 x 170 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen