1. speelgoed
  2. Krabpaal Krabben Krab Paal Paddestoel Krabpaal voor katten Kat Krabpaal met bal 48cm/18.9

Krabpaal Krabben Krab Paal Paddestoel Krabpaal voor katten Kat Krabpaal met bal 48cm/18.9

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal Krabben Krab Paal Paddestoel Krabpaal voor katten Kat Krabpaal met bal 48cm/18.9 en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal Krabben Krab Paal Paddestoel Krabpaal voor katten Kat Krabpaal met bal 48cm/18.9

Aantal niveaus

1

Afmetingen

35 cm lengte, 32 cm breedte en 14 cm hoogte

Kleur

Meerkleurig

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Krabpaal Krabben Krab Paal Paddestoel Krabpaal voor katten Kat Krabpaal met bal 48cm/18.9

De Paddestoel Krabpaal is niet zomaar een gewone krabpaal, het is een waar avontuur voor jouw geliefde kat. Met een hoogte van 48 cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor jouw kat om te spelen, te krabben en te ontspannen. De unieke vormgeving in de vorm van een paddestoel geeft een speels en stijlvol tintje aan je interieur. Deze krabpaal is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en stevig is, zodat jouw kat er jarenlang van kan genieten. Het is voorzien van verschillende krabpalen en platforms die jouw kat uitnodigen om zijn nagels te scherpen en te klimmen. Daarnaast is er een leuke bal aan de bovenkant van de krabpaal bevestigd, waardoor jouw kat zich kan vermaken en zijn jachtinstinct kan bevredigen. Niet alleen is deze krabpaal een geweldige speelplek voor jouw kat, maar het is ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De paddestoelvormige ontwerp en de neutrale kleuren passen perfect bij elke inrichting. Of je nu een modern, klassiek of landelijk interieur hebt, deze krabpaal zal zeker een eyecatcher zijn. Geef jouw kat het avontuur en comfort dat hij verdient met de Paddestoel Krabpaal. Bestel hem nu en zie hoe jouw kat zich vermaakt en ontspant op deze unieke krabpaal.

Veelgestelde vragen over de Krabpaal Krabben Krab Paal Paddestoel Krabpaal voor katten Kat Krabpaal met bal 48cm/18.9

De Krabpaal Krabben Krab Paal Paddestoel Krabpaal voor katten Kat Krabpaal met bal 48cm/18.9 heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal Krabben Krab Paal Paddestoel Krabpaal voor katten Kat Krabpaal met bal 48cm/18.9 heeft een hoogte van 14 cm, is 32 cm breed en heeft een lengte van 35 cm.

Deze Krabpaal Krabben Krab Paal Paddestoel Krabpaal voor katten Kat Krabpaal met bal 48cm/18.9 is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal Krabben Krab Paal Paddestoel Krabpaal voor katten Kat Krabpaal met bal 48cm/18.9 is leverbaar in het Meerkleurig. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal Krabben Krab Paal Paddestoel Krabpaal voor katten Kat Krabpaal met bal 48cm/18.9 is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen