1. speelgoed
  2. Petrebels Mastermat 60 katten krabmat - 60 x 40 cm zeer sterk

Petrebels Mastermat 60 katten krabmat - 60 x 40 cm zeer sterk

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Petrebels Mastermat 60 katten krabmat - 60 x 40 cm zeer sterk en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Petrebels Mastermat 60 katten krabmat - 60 x 40 cm zeer sterk

Aantal niveaus

Afmetingen

60 cm lengte, 40 cm breedte en 1 cm hoogte

Kleur

Zwart

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Petrebels Mastermat 60 katten krabmat - 60 x 40 cm zeer sterk

Word heerlijk wakker en strek jezelf uit op de Petrebels Mastermat. Deze katten krabmat is speciaal ontworpen voor de horizontale krabbers onder ons. Jouw lieveling zal dol zijn op het sterke sisaltapijt van deze mat. En het beste van alles? De Mastermat kan tegen een stootje en is klaar om elke tijger die zich wil uitrekken te verwelkomen. De Mastermat heeft een afmeting van 60 x 40 cm, waardoor hij perfect is om bij de deur neer te leggen. Zo kan jouw kat meteen zijn klauwen scherpen zodra hij de mat ziet. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat de mat lang meegaat, zelfs als jouw kat er dagelijks gebruik van maakt. Bovendien heeft de Mastermat een stijlvol design, waardoor hij een mooie toevoeging is aan elk interieur. Geef jouw kat de ultieme krabervaring met de Petrebels Mastermat. Laat hem genieten van het uitrekken en krabben op deze sterke en comfortabele krabmat. Bestel nu en maak jouw kat blij met dit geweldige cadeau!

Veelgestelde vragen over de Petrebels Mastermat 60 katten krabmat - 60 x 40 cm zeer sterk

De Petrebels Mastermat 60 katten krabmat - 60 x 40 cm zeer sterk heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Petrebels Mastermat 60 katten krabmat - 60 x 40 cm zeer sterk heeft een hoogte van 1 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze Petrebels Mastermat 60 katten krabmat - 60 x 40 cm zeer sterk is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Petrebels Mastermat 60 katten krabmat - 60 x 40 cm zeer sterk is leverbaar in het Zwart. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Petrebels Mastermat 60 katten krabmat - 60 x 40 cm zeer sterk is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen