1. speelgoed
  2. Acaza Krabpaal Krabpaal voor grote Katten Kattenboom 172 cm Hoog Lichtgrijs

Acaza Krabpaal Krabpaal voor grote Katten Kattenboom 172 cm Hoog Lichtgrijs

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Acaza Krabpaal Krabpaal voor grote Katten Kattenboom 172 cm Hoog Lichtgrijs en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Acaza Krabpaal Krabpaal voor grote Katten Kattenboom 172 cm Hoog Lichtgrijs

Aantal niveaus

6

Afmetingen

60 cm lengte, 55 cm breedte en 172 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Acaza Krabpaal Krabpaal voor grote Katten Kattenboom 172 cm Hoog Lichtgrijs

De Acaza Krabpaal Krabpaal voor grote Katten Kattenboom is de perfecte speel- en rustplek voor jouw grote katten. Met een indrukwekkende hoogte van 172 cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor jouw harige vrienden om hun territorium te verkennen en te genieten van hun eigen koninkrijk. Het bovenste gedeelte van de krabpaal is voorzien van comfortabele rustplaatsen, waar jouw katten heerlijk kunnen relaxen en een dutje kunnen doen. Daarnaast is er een spannende speeltuin in het onderste gedeelte, met een schuin geplaatste krabplank. Hier kunnen jouw katten hun natuurlijke krabinstinct bevredigen en tegelijkertijd plezier hebben. De krabpaal is uitgevoerd in een stijlvolle lichtgrijze kleur, waardoor hij naadloos past in elk interieur. Bovendien is de krabpaal gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij duurzaam en stevig is. Jouw katten zullen dol zijn op de verschillende niveaus en de mogelijkheid om te klimmen, krabben en spelen. Verwen jouw grote katten met de Acaza Krabpaal Krabpaal voor grote Katten Kattenboom en creëer een plek waar ze zich helemaal thuis voelen.

Veelgestelde vragen over de Acaza Krabpaal Krabpaal voor grote Katten Kattenboom 172 cm Hoog Lichtgrijs

De Acaza Krabpaal Krabpaal voor grote Katten Kattenboom 172 cm Hoog Lichtgrijs heeft 6 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Acaza Krabpaal Krabpaal voor grote Katten Kattenboom 172 cm Hoog Lichtgrijs heeft een hoogte van 172 cm, is 55 cm breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze Acaza Krabpaal Krabpaal voor grote Katten Kattenboom 172 cm Hoog Lichtgrijs is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Acaza Krabpaal Krabpaal voor grote Katten Kattenboom 172 cm Hoog Lichtgrijs is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Acaza Krabpaal Krabpaal voor grote Katten Kattenboom 172 cm Hoog Lichtgrijs is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen