1. speelgoed
  2. Adori Sam Krabpaal Lichtgrijs 40 x 40 x 90 cm

Adori Sam Krabpaal Lichtgrijs 40 x 40 x 90 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Adori Sam Krabpaal Lichtgrijs 40 x 40 x 90 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Adori Sam Krabpaal Lichtgrijs 40 x 40 x 90 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 90 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Adori Sam Krabpaal Lichtgrijs 40 x 40 x 90 cm

De Adori Sam Krabpaal is perfect voor katten die graag krabben, maar niet zoveel ruimte nodig hebben. Met zijn compacte formaat van 40 x 40 x 90 cm past hij gemakkelijk in elk interieur. De lichtgrijze kleur geeft een moderne en stijlvolle uitstraling aan de krabpaal, waardoor hij naadloos opgaat in je huis. De Adori Sam Krabpaal is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat lang meegaat en bestand is tegen de scherpe nagels van je kat. De stevige constructie zorgt ervoor dat de krabpaal stabiel blijft, zelfs tijdens de wildste krab- en speelsessies van je kat. Hij is voorzien van meerdere krabpalen en een zachte ligplaats bovenop, zodat je kat naar hartenlust kan krabben, klimmen en rusten. Met de Adori Sam Krabpaal geef je je kat een eigen plekje waar hij zijn natuurlijke krabinstinct kan uitleven, zonder je meubels te beschadigen. Bovendien zorgt de krabpaal voor de nodige beweging en stimulatie, wat bijdraagt aan het welzijn en de gezondheid van je kat. Investeer in de Adori Sam Krabpaal en geef je kat het perfecte cadeau waar hij dol op zal zijn!

Veelgestelde vragen over de Adori Sam Krabpaal Lichtgrijs 40 x 40 x 90 cm

De Adori Sam Krabpaal Lichtgrijs 40 x 40 x 90 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Adori Sam Krabpaal Lichtgrijs 40 x 40 x 90 cm heeft een hoogte van 90 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze Adori Sam Krabpaal Lichtgrijs 40 x 40 x 90 cm is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Adori Sam Krabpaal Lichtgrijs 40 x 40 x 90 cm is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Adori Sam Krabpaal Lichtgrijs 40 x 40 x 90 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen