1. speelgoed
  2. Segenn's XL Krabpaal kattenboom kattenbak Hoog 60 x 50 x 206 cm (L x W x H) Lichtgrijs

Segenn's XL Krabpaal kattenboom kattenbak Hoog 60 x 50 x 206 cm (L x W x H) Lichtgrijs

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Segenn's XL Krabpaal kattenboom kattenbak Hoog 60 x 50 x 206 cm (L x W x H) Lichtgrijs en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Segenn's XL Krabpaal kattenboom kattenbak Hoog 60 x 50 x 206 cm (L x W x H) Lichtgrijs

Aantal niveaus

6

Afmetingen

50 cm lengte, 60 cm breedte en 206 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Segenn's XL Krabpaal kattenboom kattenbak Hoog 60 x 50 x 206 cm (L x W x H) Lichtgrijs

De Segenn's XL Krabpaal kattenboom kattenbak Hoog 60 x 50 x 206 cm (L x B x H) Lichtgrijs is de ultieme troon voor jouw geliefde kat. Deze krabpaal is niet zomaar een gewone krabpaal, het is een waar paradijs voor jouw koninklijke viervoeter. Met zijn indrukwekkende hoogte van 206 cm biedt deze krabpaal een spectaculair uitzicht en een uitgebreide speelomgeving voor jouw kat. De krabpaal is voorzien van meerdere uitkijkplatforms waar jouw kat comfortabel kan relaxen en alles in het oog kan houden. Het lichtgrijze design van de krabpaal past perfect bij elk interieur en voegt een vleugje elegantie toe aan je woning. Daarnaast is de krabpaal ook uitgerust met een kattenbak, zodat jouw kat zijn behoefte op een discrete en hygiënische manier kan doen. Naast de uitkijkplatforms en de kattenbak, is de krabpaal ook voorzien van diverse krabpalen en speeltjes. Jouw kat zal zich nooit vervelen met deze krabpaal in huis. De stevige constructie zorgt ervoor dat de krabpaal stabiel blijft, zelfs als jouw kat wild aan het spelen is. De Segenn's XL Krabpaal kattenboom kattenbak Hoog 60 x 50 x 206 cm (L x B x H) Lichtgrijs is een absolute must-have voor elke katteneigenaar die zijn kat wil verwennen met een koninklijke ervaring.

Veelgestelde vragen over de Segenn's XL Krabpaal kattenboom kattenbak Hoog 60 x 50 x 206 cm (L x W x H) Lichtgrijs

De Segenn's XL Krabpaal kattenboom kattenbak Hoog 60 x 50 x 206 cm (L x W x H) Lichtgrijs heeft 6 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Segenn's XL Krabpaal kattenboom kattenbak Hoog 60 x 50 x 206 cm (L x W x H) Lichtgrijs heeft een hoogte van 206 cm, is 60 cm breed en heeft een lengte van 50 cm.

Deze Segenn's XL Krabpaal kattenboom kattenbak Hoog 60 x 50 x 206 cm (L x W x H) Lichtgrijs is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Segenn's XL Krabpaal kattenboom kattenbak Hoog 60 x 50 x 206 cm (L x W x H) Lichtgrijs is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Segenn's XL Krabpaal kattenboom kattenbak Hoog 60 x 50 x 206 cm (L x W x H) Lichtgrijs is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen