1. speelgoed
  2. Petrebels Tampa 70 Krabpaal voor kleine katten Creme kleine kat

Petrebels Tampa 70 Krabpaal voor kleine katten Creme kleine kat

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Petrebels Tampa 70 Krabpaal voor kleine katten Creme kleine kat en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Petrebels Tampa 70 Krabpaal voor kleine katten Creme kleine kat

Aantal niveaus

2

Afmetingen

70 cm lengte, 45 cm breedte en 70 cm hoogte

Kleur

Creme

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Petrebels Tampa 70 Krabpaal voor kleine katten Creme kleine kat

Breng de Petrebels Tampa 70 Krabpaal voor kleine katten in huis en je zult je geen zorgen meer hoeven te maken over beschadigde meubels. Deze buitengewoon luxe krabpaal is speciaal ontworpen voor kittens en kleine katten, zodat ze naar hartenlust kunnen krabben en spelen! Maar dat is nog niet alles, want het biedt ook een gezellig kattenholletje, een heerlijk zachte hangmat en een comfortabele kattenmand bovenaan waar ze veilig en zacht kunnen slapen. Dit kattenmeubel is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met zijn crèmekleurige bekleding en stevige constructie zal het zeker de aandacht trekken en een vleugje elegantie toevoegen aan elke ruimte. Bovendien is de krabpaal gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en langdurig gebruik garanderen. Geef je kleine kat de ultieme speel- en rustplek met de Petrebels Tampa 70 Krabpaal. Het is een onmisbaar meubelstuk voor elke kattenliefhebber die zijn huis wil beschermen en zijn kat een comfortabel en veilig thuis wil bieden.

Veelgestelde vragen over de Petrebels Tampa 70 Krabpaal voor kleine katten Creme kleine kat

De Petrebels Tampa 70 Krabpaal voor kleine katten Creme kleine kat heeft 2 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Petrebels Tampa 70 Krabpaal voor kleine katten Creme kleine kat heeft een hoogte van 70 cm, is 45 cm breed en heeft een lengte van 70 cm.

Deze Petrebels Tampa 70 Krabpaal voor kleine katten Creme kleine kat is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Petrebels Tampa 70 Krabpaal voor kleine katten Creme kleine kat is leverbaar in het Creme. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Petrebels Tampa 70 Krabpaal voor kleine katten Creme kleine kat is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen