1. speelgoed
  2. Krabpaal voor Katten Cactus met Kattenspeeltje H 65 cm

Krabpaal voor Katten Cactus met Kattenspeeltje H 65 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal voor Katten Cactus met Kattenspeeltje H 65 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal voor Katten Cactus met Kattenspeeltje H 65 cm

Aantal niveaus

1

Afmetingen

65 cm lengte, 40 cm breedte en 65 cm hoogte

Kleur

Groen

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Krabpaal voor Katten Cactus met Kattenspeeltje H 65 cm

Laat je kat genieten van urenlang krabplezier met de Krabpaal voor Katten Cactus met Kattenspeeltje H 65 cm. Deze unieke krabpaal is geïnspireerd op de prachtige vorm van een cactus en zal een echte eyecatcher zijn in jouw interieur. De krabpaal is gemaakt van hoogwaardig sisal touw en zacht chenille materiaal, waardoor jouw kat zich naar hartenlust kan uitleven op de paal. Het sisal touw is perfect voor het scherpen van de nagels en het bevredigen van de natuurlijke krabbehoefte van jouw kat. Hierdoor worden meubels en tapijten met rust gelaten en blijft jouw interieur mooi en intact. Maar dat is niet alles! Deze krabpaal is ook voorzien van een speelballetje dat aan de paal is bevestigd. Jouw kat kan zich helemaal uitleven met het balletje en zal gegarandeerd extra speelplezier ervaren. Zo kan jouw kat niet alleen zijn energie kwijt, maar wordt ook zijn jachtinstinct gestimuleerd. Gun jouw kat het beste en geef hem de Krabpaal voor Katten Cactus met Kattenspeeltje H 65 cm. Een geweldige toevoeging aan jouw interieur en een waar speelparadijs voor jouw geliefde viervoeter.

Veelgestelde vragen over de Krabpaal voor Katten Cactus met Kattenspeeltje H 65 cm

De Krabpaal voor Katten Cactus met Kattenspeeltje H 65 cm heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal voor Katten Cactus met Kattenspeeltje H 65 cm heeft een hoogte van 65 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 65 cm.

Deze Krabpaal voor Katten Cactus met Kattenspeeltje H 65 cm is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal voor Katten Cactus met Kattenspeeltje H 65 cm is leverbaar in het Groen. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal voor Katten Cactus met Kattenspeeltje H 65 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen