1. speelgoed
  2. TecTake Tommy Krabpaal 70 cm

TecTake Tommy Krabpaal 70 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze TecTake Tommy Krabpaal 70 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties TecTake Tommy Krabpaal 70 cm

Aantal niveaus

3

Afmetingen

44 cm lengte, 33 cm breedte en 71 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Polyester

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de TecTake Tommy Krabpaal 70 cm

De TecTake Tommy krabpaal is de perfecte aanvulling voor elke kattenliefhebber. Deze krabpaal is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en biedt je kat urenlang speel- en rustplezier. Met een kattenhuisje en 2 platformen om op te rusten, zal je kat zich nooit vervelen. Het kattenhuisje op de TecTake Tommy krabpaal is een gezellig toevluchtsoord voor je kat. Hier kan hij zich terugtrekken en ontspannen na een lange dag vol avontuur. De 2 platformen zijn perfect voor je kat om op te liggen en de omgeving te observeren. Met een afmeting van 44 x 33 x 70 cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor je kat om te spelen en te rusten. De TecTake Tommy krabpaal is niet alleen functioneel, maar ook een esthetische toevoeging aan je interieur. De neutrale kleuren en het moderne ontwerp passen perfect bij elke woonstijl. Daarnaast is deze krabpaal gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en stabiliteit garanderen. Geef je kat de ultieme speel- en rustplek met de TecTake Tommy krabpaal. Bestel nu en zie hoe je kat geniet van zijn nieuwe favoriete plekje in huis.

Veelgestelde vragen over de TecTake Tommy Krabpaal 70 cm

De TecTake Tommy Krabpaal 70 cm heeft 3 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze TecTake Tommy Krabpaal 70 cm heeft een hoogte van 71 cm, is 33 cm breed en heeft een lengte van 44 cm.

Deze TecTake Tommy Krabpaal 70 cm is gemaakt van Polyester. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De TecTake Tommy Krabpaal 70 cm is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze TecTake Tommy Krabpaal 70 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen