1. speelgoed
  2. Krabmat kat - golfkarton 39 x 39 x 5 cm krabplank katten

Krabmat kat - golfkarton 39 x 39 x 5 cm krabplank katten

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabmat kat - golfkarton 39 x 39 x 5 cm krabplank katten en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabmat kat - golfkarton 39 x 39 x 5 cm krabplank katten

Aantal niveaus

0

Afmetingen

25 cm lengte, 14 cm breedte en 5 cm hoogte

Kleur

Blauw

Materiaal

Karton

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Krabmat kat - golfkarton 39 x 39 x 5 cm krabplank katten

Heb jij ook zo'n ondeugende kat die graag aan je meubels krabt? Dat is natuurlijk niet wat je wilt. Katten hebben van nature de behoefte om hun nagels te slijpen en scherpen, dus zullen ze hier niet zomaar mee stoppen. Gelukkig kun je ze een alternatief bieden, namelijk de krabmat van golfkarton! Golfkarton is het perfecte materiaal voor katten om aan hun nagels te krabben. Met een krabmat voorkom je krassen op je meubels, omdat katten al snel doorhebben dat de mat speciaal voor hen bedoeld is. Ze zien de krabmat zelfs als speelgoed, dus je slaat eigenlijk twee vliegen in één klap. Jij blij en je kat blij! De krabmat is gemaakt van stevig golfkarton en heeft een mooie blauwe kleur. Met afmetingen van 39 x 39 x 5 cm biedt hij voldoende ruimte voor zelfs de grootste katten. Je kunt de mat eenvoudig plaatsen waar je wilt, bijvoorbeeld naast de bank of in een hoekje van de kamer. Zo heeft je kat altijd een plekje om zijn nagels te verzorgen. Deze krabmat is geschikt voor zowel katten als poezen, zodat al je harige vriendjes ervan kunnen genieten. Geef je kat het cadeau van een krabmat en voorkom beschadigde meubels, terwijl je tegelijkertijd zorgt voor het welzijn van je geliefde huisdier.

Veelgestelde vragen over de Krabmat kat - golfkarton 39 x 39 x 5 cm krabplank katten

De Krabmat kat - golfkarton 39 x 39 x 5 cm krabplank katten heeft 0 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabmat kat - golfkarton 39 x 39 x 5 cm krabplank katten heeft een hoogte van 5 cm, is 14 cm breed en heeft een lengte van 25 cm.

Deze Krabmat kat - golfkarton 39 x 39 x 5 cm krabplank katten is gemaakt van Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabmat kat - golfkarton 39 x 39 x 5 cm krabplank katten is leverbaar in het Blauw. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabmat kat - golfkarton 39 x 39 x 5 cm krabplank katten is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen