1. speelgoed
  2. Petrebels Ramses 158 Krabpaal Creme Design zeer stabiel

Petrebels Ramses 158 Krabpaal Creme Design zeer stabiel

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Petrebels Ramses 158 Krabpaal Creme Design zeer stabiel en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Petrebels Ramses 158 Krabpaal Creme Design zeer stabiel

Aantal niveaus

7

Afmetingen

50 cm lengte, 50 cm breedte en 158 cm hoogte

Kleur

Creme

Materiaal

Hout | Metaal | Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Petrebels Ramses 158 Krabpaal Creme Design zeer stabiel

De Petrebels Ramses 158 Krabpaal Creme Design is de droom van elke kat. Met zijn indrukwekkende hoogte is deze krabpaal bijna net zo groot als de visite. Vanaf het fluweelzachte pluche plateau bovenin kan je kat alles in de gaten houden en genieten van het uitzicht. Maar deze krabpaal biedt nog veel meer dan alleen een mooi uitzicht. Hij is uitgerust met hoge krabstammen waar je kat in kan klimmen, een krabton met een extra slaapplateau onderin en maar liefst drie comfortabele hangmatten om heerlijk in te ontspannen. Deze super-de-luxe krabpaal is zeer stabiel en biedt je kat een plek om te spelen, te krabben en te rusten. De krabstammen zijn bekleed met duurzaam sisaltouw, waardoor je kat haar nagels kan scherpen zonder je meubels te beschadigen. De krabton is de perfecte plek om even tot rust te komen en te genieten van een welverdiende dutje. De drie hangmatten zijn ideaal voor een schoonheidsslaapje en bieden je kat een comfortabele en veilige plek om te ontspannen. Met zijn stijlvolle en moderne design past de Petrebels Ramses 158 Krabpaal Creme Design perfect in elk interieur. De neutrale crèmekleur geeft een elegante uitstraling en zal niet misstaan in je woonkamer. Deze krabpaal is een geweldige investering voor zowel je kat als voor jou. Geef je kat de ultieme speel- en rustplek met de.

Veelgestelde vragen over de Petrebels Ramses 158 Krabpaal Creme Design zeer stabiel

De Petrebels Ramses 158 Krabpaal Creme Design zeer stabiel heeft 7 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Petrebels Ramses 158 Krabpaal Creme Design zeer stabiel heeft een hoogte van 158 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 50 cm.

Deze Petrebels Ramses 158 Krabpaal Creme Design zeer stabiel is gemaakt van Hout | Metaal | Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Petrebels Ramses 158 Krabpaal Creme Design zeer stabiel is leverbaar in het Creme. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Petrebels Ramses 158 Krabpaal Creme Design zeer stabiel is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen