1. speelgoed
  2. EKEO Krabpaal groot -kattenboom met pluizig uitzichtplatform ligkom en knuffelholte kattentoren XL

EKEO Krabpaal groot -kattenboom met pluizig uitzichtplatform ligkom en knuffelholte kattentoren XL

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze EKEO Krabpaal groot -kattenboom met pluizig uitzichtplatform ligkom en knuffelholte kattentoren XL en ontdek alle specificaties. 

Specificaties EKEO Krabpaal groot -kattenboom met pluizig uitzichtplatform ligkom en knuffelholte kattentoren XL

Aantal niveaus

4

Afmetingen

50 cm lengte, 50 cm breedte en 141 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche | Sisal | Hout

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de EKEO Krabpaal groot -kattenboom met pluizig uitzichtplatform ligkom en knuffelholte kattentoren XL

De EKEO Krabpaal groot is de ultieme speel- en rustplek voor jouw geliefde kat. Met een pluizig uitzichtplatform, een comfortabele ligkom en een knuffelholte, biedt deze kattentoren XL alles wat jouw kat nodig heeft voor urenlang vermaak en ontspanning. Deze krabpaal is met liefde en zorg gemaakt in de creatieve werkplaatsen van EKEO animals. Hier worden de producten onder het vergrootglas genomen door twee schattige katjes die hun dierlijke feedback geven. Zo weten de ontwerpers van EKEO animals uit de eerste hand of uit de eerste poot, of de krabpaal voldoet aan de eisen van zelfs de meest verwende snorhaardragers. Met zijn stevige constructie en hoogwaardige materialen is de EKEO Krabpaal groot duurzaam en gaat hij lang mee. Hij is ontworpen met het oog op het natuurlijke gedrag van katten, waardoor jouw kat zich optimaal kan uitrekken, krabben en spelen. Het pluizige uitzichtplatform biedt een comfortabele plek om te relaxen en uit te kijken over zijn territorium. De ligkom is perfect voor een dutje en de knuffelholte biedt een veilige schuilplaats voor wanneer jouw kat even wat privacy nodig heeft. Met de EKEO Krabpaal groot geef je jouw kat het beste van het beste. Het is niet alleen een functioneel meubelstuk, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur. Jouw kat zal dol zijn op deze kattentoren XL.

Veelgestelde vragen over de EKEO Krabpaal groot -kattenboom met pluizig uitzichtplatform ligkom en knuffelholte kattentoren XL

De EKEO Krabpaal groot -kattenboom met pluizig uitzichtplatform ligkom en knuffelholte kattentoren XL heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze EKEO Krabpaal groot -kattenboom met pluizig uitzichtplatform ligkom en knuffelholte kattentoren XL heeft een hoogte van 141 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 50 cm.

Deze EKEO Krabpaal groot -kattenboom met pluizig uitzichtplatform ligkom en knuffelholte kattentoren XL is gemaakt van Pluche | Sisal | Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De EKEO Krabpaal groot -kattenboom met pluizig uitzichtplatform ligkom en knuffelholte kattentoren XL is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze EKEO Krabpaal groot -kattenboom met pluizig uitzichtplatform ligkom en knuffelholte kattentoren XL is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen