Krabpaal voor Katten Krabstam Sisalstam 30x30x35 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal voor Katten Krabstam Sisalstam 30x30x35 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal voor Katten Krabstam Sisalstam 30x30x35 cm

Aantal niveaus

1

Afmetingen

30 cm lengte, 30 cm breedte en 37 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Krabpaal voor Katten Krabstam Sisalstam 30x30x35 cm

Katten zijn van nature nieuwsgierige wezens en houden ervan om hun omgeving te verkennen. Met de Krabpaal voor Katten Krabstam Sisalstam 30x30x35 cm kunnen ze hun natuurlijke krabinstinct bevredigen terwijl ze binnenshuis blijven. Deze krabpaal is speciaal ontworpen om aan de behoeften van jouw kat te voldoen en biedt een stevige en duurzame sisalstam waar je kat zijn nagels aan kan scherpen. Deze krabpaal is niet alleen een geweldige manier om je kat te helpen zijn klauwen te onderhouden, maar het biedt ook een plek waar hij zijn territorium kan markeren. Met de sisalstam kan je kat geurmarkeringen achterlaten, waardoor hij zich veilig en thuis voelt. Bovendien is de krabpaal zeer stabiel en stevig, zodat je kat er veilig op kan springen en klauteren. Met een afmeting van 30x30x35 cm is deze krabpaal compact genoeg om in elke kamer van je huis te passen. Je kunt hem eenvoudig verplaatsen naar de favoriete plek van je kat, zodat hij altijd een uitlaatklep heeft voor zijn krabbehoefte. De neutrale kleuren van de krabpaal zorgen ervoor dat hij naadloos in je interieur past, en de stevige voet zorgt ervoor dat hij niet per ongeluk omvalt tijdens het spelen. Geef je kat de ideale plek om te krabben en te spelen met de Krabpaal voor Katten.

Veelgestelde vragen over de Krabpaal voor Katten Krabstam Sisalstam 30x30x35 cm

De Krabpaal voor Katten Krabstam Sisalstam 30x30x35 cm heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal voor Katten Krabstam Sisalstam 30x30x35 cm heeft een hoogte van 37 cm, is 30 cm breed en heeft een lengte van 30 cm.

Deze Krabpaal voor Katten Krabstam Sisalstam 30x30x35 cm is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal voor Katten Krabstam Sisalstam 30x30x35 cm is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal voor Katten Krabstam Sisalstam 30x30x35 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen