1. speelgoed
  2. vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpalen 105 cm beige

vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpalen 105 cm beige

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpalen 105 cm beige en ontdek alle specificaties. 

Specificaties vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpalen 105 cm beige

Aantal niveaus

Afmetingen

30 cm lengte, 30 cm breedte en 105 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpalen 105 cm beige

Met de vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpalen van 105 cm in de prachtige kleur beige, geef je jouw katten de ultieme speelervaring. Deze kattenkrabpaal biedt niet alleen een plek om aan te krabben, maar ook om te rusten en te spelen. Dankzij het hoogwaardige materiaal en de stevige constructie is deze krabpaal duurzaam en gaat hij lang mee. De krabpalen zijn bedekt met hoogwaardig sisal touw, waardoor je katten hun nagels kunnen scherpen en hun natuurlijke krabgedrag kunnen uiten. Daarnaast zijn er verschillende platforms en een gezellige schuilplaats waar je katten kunnen ontspannen en zich veilig voelen. De neutrale beige kleur past moeiteloos in elk interieur, waardoor deze kattenkrabpaal een mooie toevoeging is aan je huis. Geef je katten de perfecte plek om te spelen, te rusten en hun krabinstinct te bevredigen met de vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpalen van 105 cm in het prachtige beige. Jouw harige vriendjes zullen er dol op zijn en jij kunt genieten van een opgeruimd interieur zonder beschadigde meubels.

Veelgestelde vragen over de vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpalen 105 cm beige

De vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpalen 105 cm beige heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpalen 105 cm beige heeft een hoogte van 105 cm, is 30 cm breed en heeft een lengte van 30 cm.

Deze vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpalen 105 cm beige is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpalen 105 cm beige is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze vidaXL Kattenkrabpaal met sisal krabpalen 105 cm beige is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen