1. speelgoed
  2. Krabpaal Devon Rex Crème Beige voor grote katten. Topkwaliteit van RHRQuality

Krabpaal Devon Rex Crème Beige voor grote katten. Topkwaliteit van RHRQuality

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal Devon Rex Crème Beige voor grote katten. Topkwaliteit van RHRQuality en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal Devon Rex Crème Beige voor grote katten. Topkwaliteit van RHRQuality

Aantal niveaus

4

Afmetingen

50 cm lengte, 70 cm breedte en 120 cm hoogte

Kleur

Creme, Beige

Materiaal

Pluche | Sisal | Hout | Karton

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Krabpaal Devon Rex Crème Beige voor grote katten. Topkwaliteit van RHRQuality

De Krabpaal Devon Rex Crème Beige voor grote katten van RHRQuality is een absolute must-have voor eigenaren van grote katten. Deze krabpaal combineert stevigheid en stijl op een unieke manier. Met zijn 15 cm dikke sisalpalen biedt deze krabpaal een duurzame en betrouwbare plek voor je kat om zijn nagels te scherpen. Maar dat is niet alles! Deze krabpaal heeft ook een erg grote ligplek bovenop, waar je kat heerlijk kan ontspannen en genieten van zijn omgeving. De crème beige kleur van de krabpaal past perfect in elk interieur en geeft een luxe uitstraling. Bovendien is deze krabpaal gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik. Dankzij de stevigheid en het stijlvolle ontwerp is de Krabpaal Devon Rex Crème Beige van RHRQuality de ideale keuze voor eigenaren van grote katten die op zoek zijn naar een krabpaal van topkwaliteit. Gun je kat het beste en geef hem een plek waar hij zich kan uitleven en tegelijkertijd kan ontspannen. Bestel vandaag nog deze krabpaal en zie hoe gelukkig je kat zal zijn!

Veelgestelde vragen over de Krabpaal Devon Rex Crème Beige voor grote katten. Topkwaliteit van RHRQuality

De Krabpaal Devon Rex Crème Beige voor grote katten. Topkwaliteit van RHRQuality heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal Devon Rex Crème Beige voor grote katten. Topkwaliteit van RHRQuality heeft een hoogte van 120 cm, is 70 cm breed en heeft een lengte van 50 cm.

Deze Krabpaal Devon Rex Crème Beige voor grote katten. Topkwaliteit van RHRQuality is gemaakt van Pluche | Sisal | Hout | Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal Devon Rex Crème Beige voor grote katten. Topkwaliteit van RHRQuality is leverbaar in het Creme, Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal Devon Rex Crème Beige voor grote katten. Topkwaliteit van RHRQuality is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen